2777
2789

موهام تا روی باسنمه موخوره داره بعد من داشتم میگفتم کوتاه کنم دوستم به خنده گفت😂نکن شاید همسر ایندت دوس داشته باشه😂😂😂من بخدا تاحالا حتی به این فکرم نکردم موهام در رشده ولی خب موخوره داره

چیکار کنم اسیبش کمتر باشه جنسشون بهتر بشه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخواستم کوتاه کنم از بس گفتن نکن پشیمون شدم

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
تا وسط کمر کوتاه کن و با مراقبت بلندشون کن

🥲اخه اگر بخوام کوتاه کنم دلم میخواد قشنگ تا روی شونه هام بزنم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

کوتاه کن بره باباااا

تجربه میشه 

همیشه مو بلند باشه یکنواخت میشه

منم میخوام فاز بگیرم برم تو کار کوتاه کردن موهام ولی دوست پسرم جدی نمیگیره

فقط چتری دوست داره بچه😂

حالا گفتم تا شونم کوتاه کنم چیزی نگفت😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
منم موهام بلند بود تا زیر باسنپسرونه زدم بخاطر موخوره و ریزش

پشیمون شدی

کوتاه کن بره بابااااتجربه میشه همیشه مو بلند باشه یکنواخت میشهمنم میخوام فاز بگیرم برم تو کار کوتاه ...

😂😂😂من فعلا سگ نر هم دور برم نیست