2777
2789
نه زندگی اینجوری بدرد نمیخوره واقعا شمابرات مهم نیس تولدت براش مهم نباشه هیچی نخره سالگردو روز زنو ا ...

چرا مهم ولی اگ بخام هر سال ناراحت بشم وهی بگم چرا تولد منو فراموش کرده خودمو اذیت کنم خود خوری کنم مهم نیست برا روزای دیگ برام شوهری کنه تولدم ولش

چرا مهم ولی اگ بخام هر سال ناراحت بشم وهی بگم چرا تولد منو فراموش کرده خودمو اذیت کنم خود خوری کنم م ...

براروزای دیگم شوهری نمیکنه کسی که این چیزا براش مهم نیس مطمئن باش زن داری بلدنیس عزیزم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم فعلا که عزت پوله که اونم خانواده شریف من نداره یک عمر کار کردن و هیچ😔

اره متاسفانه الان پول حرف اول رو میزنه ،اون صفا و صمیمیت و شرافت قدیم برای هیچ کس ارزشی نداره ...

خدا پول و ثروت و سرمایه رو سرازیر کنه ب سمت شما و خونوادت ...طوری ک همه حیرت زده بشن...❤️🙏

براروزای دیگم شوهری نمیکنه کسی که این چیزا براش مهم نیس مطمئن باش زن داری بلدنیس عزیزم

برادر شوهرم اینقد خوب وای عیبش همین ک تولد و مناسبتها مهم نیست براش فک کردم شوهر شما هم اینجوری پس حق داری

برادر شوهرم اینقد خوب وای عیبش همین ک تولد و مناسبتها مهم نیست براش فک کردم شوهر شما هم اینجوری پس ح ...

نه شوهرم من هیچی براش مهم نیس حتی منودخترم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من دوس ندارم جایی برم حاملم ۳۹ هفته باشکم گنده سخته برام مهمونی بیرون رفتنی ولی موندم چجوری به شوهرم بگم که ناراحت نشه میگه خب اونجام خونته بروتو اتاق دراز بکش اخه چرا باید برم خونه مادرشوهردراز بکشم😑

سرماهم خوردم میگم مریض میشن میگه مامانم حساس نیست😵

امروز به مامانم گفتم من دیگه تا یک ماهگی نی نی نمیام اونجا شما الان خودم اذیتم بعدشم تا بتونم خودمو جمع کنم یه ماه میگذره گف فدا سرت عزیزم خودم میام ولی نمیتونم این حرف به جناب شوهر بگم 

چون بی احترامی می‌کنه کل سال دختران جمعن دورش اصلا یادی از ما نمیکنه یا وقتی میریم خسته میشه میگ بری ...

وای خدا کاش مادرشوهر من از ما خسته میشد میگف برین خونتون ولی از بس خوب کلفتی میکنم براش مثل کنه چسبیده ول نمیکنه برو دختر جون خداتو شکر کن 

بخدا دعوامون میشه سر این قضیهاز دیشب قهریم ، من از مدتها قبل گفته بودم یلدا بریم اونجا ،گفت باشهالان ...

فدات بشم....اشکال نداره که....ی کاری کن ناراحتی پیش نیاد.....

همه ی دعواها مال شب یلدا.....روز زن.....عید نوروز....سالگرد ازدواج...تولدهاست.....منکه اصلا به این چیزا توجه نمیکنم...فقط ناراحتی پیش نیاد راضیم

مشکل ما خانوما همینه که فکر می کنیم همه رو باید از خودمون راضی نگهداریم به دل و نظر خودمون اهمیت نمی ...

خب نرم شوهرم دعوا را میندازه . کوفتم میشه اون شب 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
فدات بشم....اشکال نداره که....ی کاری کن ناراحتی پیش نیاد.....همه ی دعواها مال شب یلدا.....روز زن.... ...

خدانکنه ،زنده باشی دوست من 😍

شما خیلی بالغ و عاقل هستی ک اینقد خوب مدیریت میکنی ...

من تولدها اینقد برام مهمه ک خون ب پا میکنم کسی یادش بره

خدانکنه ،زنده باشی دوست من 😍شما خیلی بالغ و عاقل هستی ک اینقد خوب مدیریت میکنی ...من تولدها اینقد ب ...

فقط دوست دارم دعوا نشه....ارزش نداره.....اگه بخوایم برای اینچیزا دعوا راه بندازیم که اصلا باید زندگی نکنیم...امیدوارم بهترینها نصیبتون بشه😘🤗