2777
2789
بله ۳۰۰ خورده

اره من جدا کردم

بستگی به کارتی داره که برات واریز میشه اگه اس مس بانک داشته باشه میاد نداشته باشه هم نه

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
برا کسی پیامک میره که وقت جدا کردن یارانه،شماره اش رو دادین

خب من میخوام از پدرم جدا کنم رضایت هم دارم یه جورایی براش پیام میره جدا کردم فقط همینو بگین مثلا چند روز دیگه برم جدا کنم هیچی براش نمیاد ؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب من میخوام از پدرم جدا کنم رضایت هم دارم یه جورایی براش پیام میره جدا کردم فقط همینو بگین مثلا چند ...

براش پیامک نمیره ولی کمتر به حسابش بیاد میفهمه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
اره من جدا کردمبستگی به کارتی داره که برات واریز میشه اگه اس مس بانک داشته باشه میاد نداشته باشه هم ...

نه منظورم اینه اس مس نمیاد که جدا کردم ؟؟

مثلا پیام بیاد که من جدا کردم 

اس مس واریزی منظورم نیست 

نه منظورم اینه اس مس نمیاد که جدا کردم ؟؟مثلا پیام بیاد که من جدا کردم اس مس واریزی منظورم نیست

نه اصلا 

فقط سروقت واریز میشه

البته من ماه اولی که جدا کردم واریز نشد 

۲ماه بعدش واریز شد قبلش هیچ پیامی نیومد 

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
خب من میخوام از پدرم جدا کنم رضایت هم دارم یه جورایی براش پیام میره جدا کردم فقط همینو بگین مثلا چند ...

ببخشید عزیزم، نمیدونم

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

من الان فردا برم پس اصلا هیچی نمیاد درسته ؟؟

نه فقط مراحل اداریش انجام بده همین

نه اصلا فقط سروقت واریز میشهالبته من ماه اولی که جدا کردم واریز نشد ۲ماه بعدش واریز شد قبلش هیچ پیام ...

شما پدرتون هم حضوری اومد جدا کردین ؟؟

تحت پوشش کمیته شدین ؟؟

دهک چند خوردین ؟؟

الان من این ماه جدا کنم ماه بعد برام واریز میشه ؟؟

شما پدرتون هم حضوری اومد جدا کردین ؟؟تحت پوشش کمیته شدین ؟؟دهک چند خوردین ؟؟الان من این ماه جدا کنم ...

من متاهلم

شوهرم اومد رفتیم فرمانداری که رضایت داره اونجا نامه دادن برا پلیس +۱۰رفتیم مال خودم و دخترم جدا کردیم

تازه دهکمون اومد پایین ۲ ماه بعد یارانه۸۰۰ تومنی واریز شد برامون

خودت نمیتونی جدا کنی. باید پدرت اقدام کنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را