2777
2789
عنوان

مادرم تنهاس بشدت لجبازه

133 بازدید | 6 پست

من شهر دیگه ام. و‌پدرم و برادرامم ی شهر دیگه کار میکنن ی ابجی دارم شهر خودمون که اونم ۱۰ روز یبار شاید ۴ ساعت بره خونه مادرم جدیدا خبرای جالبی از محل زندگیم نمیشنوم از دزد و قتلو مادرم ب هیچ وجه حاضر نمیشه بره با پدرم اینا مسیر ما ب شهرمون نزدیکتره میگم بیا پیش من من با بچه سختمه بیام همونم نمیاد شوهر منم نیست ۱۰ روز یبار میاد ی خاله دارم شوهر اونم جای دیگه کار میکنه منتها الان یمدته برگشته قبلا باز با خالم رفت امد میکردن همسایه ان الان همونم نمیشه فکرم مدام درگیره مامانمم لجبازو ی دنده 🤦🏼‍♀️ هی میگم بیخیال شو وقتی نمیاد از یطرف باز ناخداگاه میرم سمت گوشی زنگ میزنم بچه اول بودن واقعا بدبختیه اخر سرم قدرتو‌نمیدونن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر همتون یه شهر دیگه ایین

😂 اره من خود شهرمونم  منتها خانوادم اطراف شهرن و کل شغل منطقمون جوریه مردا میرن جاهای دیگه واسه کار

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

خدا حفظت کنه

ان شاءالله  مادرتون  قدرتونو بدونه

یعنی میرسه روزی ک دختر لوس بازی گوش منم ی روز نگران من شه بهم زنگ بزنه🤩

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خدا حفظت کنهان شاءالله مادرتون قدرتونو بدونهیعنی میرسه روزی ک دختر لوس بازی گوش منم ی روز نگران من ...

چرا نشه  خدا حفظش‌کنه بخدا من مدام درگیرم مامانمم ن حاضره با پدرم اینا بره ن بیاد خونه من خواهرمم با اینکه شوهرش میست حداقل زود ب زود نمیره دلم کمی قرص بشه

چرا نشه خدا حفظش‌کنه بخدا من مدام درگیرم مامانمم ن حاضره با پدرم اینا بره ن بیاد خونه من خواهرمم با ...

شاید با تنهایی راحته

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری