2777
2789

زیاد گوش نمیدم ولی :من هم دلم.تنگته هم قهرم باهات حامیم و دیگه هر کاری کنی رفیقمی رفیقتم 

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  برادر برادر؟

مهدی جهانی واسه من ریتم اروم داره دوست دارم 🥲 مخصوص حال این روزامه

مهدی جهانی دود

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی گوش میدی؟ 

اگه گوش میدی بگم😂

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

اون گذاشت رفت درست وقتی وابستم کرد

غمش تو جوونی منو پیرم کرد💔🥺

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

تو اون کوه بلندی : کوه گوگوش✨

نگو بدرود : گوگوش ✨

نقطه پایان: گوگوش ✨

نقطه پایان عالیه 

به لطف و حرمت خاطره هامون بگو همیشه یاد من میمونی💔

مو فرفری من✨🙋‍♀️🧿

ارع عزیزم رفتم یکی یکی گوش میدم

shift it گورگن

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

این چه سمی بودشیفتعلی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گفتم یکم سمی بشی