2777
2789
عنوان

شوهرم پول تو جیبی بم نمیده عصبیم

70 بازدید | 5 پست

قبلا بهم پول میداد حتی یه مدت بود کل پولشو میفرستاد برامن خرج روزمره ازش برمیداشت تا اینکه باباش فوت کرد چند ماه پیش دیگ بعد اون بهم پول نمیده همش میگه قسط دارم فقط رفتم شهرستان خونه بابام بهم پول داد اونم همش خرج دکترو اینا شد هیچی نتونستم بخرم قبلا همیشه پس انداز داشتم این مدت هرچی میخاستم ازونا مجبور شدم بخرم کلا الان ۶۰۰تومن دارم الان حقوق گرفت هرچی میگم بابا حداقل یکی دو تومن بده بهممم اصلااااا گوش نمیده میگه ندارم تا اخر برج همینه پولم وقتی پول ندارمم برا خرج روزانه اون باید بهم پول بده همش میگه اینو‌نمیخاد بگیری اونو نمیخاد گریم میگیره بخدا الان بخدا😭سرکارم نمیذاره برم استدلالشم اینه گشنه نموندی هرچی بخای میگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالاخرج خونه پدرشوداره میده

نمیدونم چه غلطی میکنه ولی قبلا همه پولش دست من بود همه چی‌میخرید شام بیرون فلان الان ۵ماهه جونش درمیاد وقتی یچی‌برام میخره یا امار همه پولامو داره انقد حس بد دارم دلمه سکه پارسیان بفروشم پول دستم باشه