2777
2789
شوخی میکنی؟ شما نهایی ندادی اصلا هیچی سابقه نداری امسال 60 درصد معدل تاثیر داره اصلا چیزی قبول نمیشی ...

ترمیم سخته؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
آهان هیچی نمیارم پس

بله شما تراز کنکورت 10 هزارم بشی 4000 میشه تراز کلت و مردود میشی باید حتما ایجاد سابقه بکنین و امتحان نهایی بدین 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ترمیم سخته؟

بستگی داره چقد از درس دور بودین خب برای یه دانش آموز پشت کنکوری خیلی اسون تر هست اما اگر کسی اصلا سابقه تحصیلی نداره باید خرداد هم یازدهم امتحان بده هم دوازدهم یعنی 21 امتحان در یک ماه خب خیلی سخته 

چرا من که نظام‌جدیدم

قبل از ۹۸ فکرکنم نظام قدیم حساب میشه. اگر ترمیم نکنی خیلی ضرر میکنی حتی کنکور همه رو بالای ۶۰ بزنی نهایت علوم‌آز و بهداشت قبول بشی. پرستاری و فیوز و... هم نمیشی

پزشک کوچولو🩺📚

خیلی وحشتنکته

اگر کنکور میدونی خوب میدی فقط دوازدهم امتحان نهایی بده که میشه 10 تا ازمون البته شانست برای رشته تاپ خیلی پایین میاد

من با 8600 پشت موندم🙂💔

من با هزار امید خوندم گفتم لااقل آزاد شهرمون میارم نشد,امسالم موندم نمیدونم قراره چی بشه, نمیرسم اصلا واسه نهایی بخونم,دست و پاشکسته

کاربری قبلیم تعلیق شده/: