2777
2789
عنوان

زن میانسال همسایه اومده میگه شوهرم منو خیلی کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 126 پست
یک دنیا ممنونم ازت 🌹

خواهش میکنم گلم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرش بخوره

اره

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
خدا انشاالله به هممون کمک کنه 🤲

دو هفته پیش مشهد بودم تاپیک زدم کاش زودتر میگفتی مخصوص دعا میکردم 

چه دعای قشنگی 🥰الهی آمین 🤲 ممنونم

قربونت عزیزم فعلا 

سرش بخوره

البته که میگه پولاشو میده عمل می‌کنه گلو و... مشکل داره اما زنه تو دلش میگه خقشه

الهی زیارتت قبول عزیزم التماس دعا 🙏 🙏

محتاج دعا 

خیلی تلخه برای من این از همه تلختره که چرا آدمها دستشون رو تو دست خدا نمیذارن و ظلم رو میپذیرن؟ بخدا ...

عزیزم من از هر ور میخوام جلوی ظلمو بگیرم نمیشه خدا گاهی بعضیارو خیلی مثل حضرت ایوب تو سختی میندازه

میگه نه خمس میده نه زکات نه نماز .... دیروز پسر ۴۰ سالش رو زده بود چشمش شده بود بادمجون ... بعد اومد ...

پسر چهل ساله تو سری خور؟😬

همسر من چهل سالشه پونصد نفر حرفیه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
پسر چهل ساله تو سری خور؟😬همسر من چهل سالشه پونصد نفر حرفیه

حریف

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
اونها کشاورز هستن. میگه کللللی تخمه داریم سالها مونده موش خورده اما نمی‌فروشه می‌ریزه تو جوب اب

اگه واقعا محتاج بودن اینجور نمی کرد شوهره شاید وضعشون خوبه

کاش من و مادر و خواهرم پولدار بودیم😞😢

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...