2777
2789
عنوان

زن میانسال همسایه اومده میگه شوهرم منو خیلی کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 126 پست
ولی پسراش بی غیرتن ،پدرشوهرمنم جوونیاش میزده بعدا شوهرم و برادرش جلوش وایمیستن میگن مادرمونو بزنی ما ...

شاید جلوی این نمیزنه چون پسرش بالاخره متاهله

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بغض کردم الهی آفتاب صبح رونبینه🥺💔

به نظرم نباید زیاد مظلوم بود اگه همون اول تحمل نمی‌کرد و میزد تو دهن شوهرش این جور نمیشد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
چرا پسرش جلو پدرشو نمیگیره اخه بی غیرت

به نظرم پسرش باید دستشو بگیره ببره 

فقط پسر بی غیرتش ، دیدم از نزدیک که چندتا پسر به داد مامانشون نرسیدن 

ما دخترا که یکم بزرگتر شدیم بابامون جرات نمیکرد دیگه به مامان چیزی بگه مثل قدیما 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
خیلی تلخه برای من این از همه تلختره که چرا آدمها دستشون رو تو دست خدا نمیذارن و ظلم رو میپذیرن؟ بخدا ...

نباید دست رو زن بلند کرد 

زن ۷۰ ساله رو کتک میزنن؟

پناه بر خدا 

امیدوارم هیچ بخششی نصیب این مرد نشه ...

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بگو دیگه ۵۰سال تحمل کردی یکم بیشتر تحمل کن ان شالله میمیره

خیلی هم بد اخلاقه تو همسایه ها با همه دعوا کرده تو چهارشنبه سوری که خب عادیه کللللللی دعوا کردن که خفه شید بسسه

نباید دست رو زن بلند کرد

اون نباید اینکارو بکنه 

ولی ظلم پذیری هم خودش گناهه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
هفتاد سال خانمه هست یا آقاتو این سن یک هولی به طرف بدی که صدجاش میشکنه

نه اونقدر قوی ان که غذای خوب خوردن و چابکن

فقط پسر بی غیرتش ، دیدم از نزدیک که چندتا پسر به داد مامانشون نرسیدن ما دخترا که یکم بزرگتر شدیم باب ...

سه دختر داره یک پسر همه متاهل . خونه شون بزرگ و پولدار . بچه هاشو هنوز هم گاهی میزنه

آره خب خودش شل واداده خدابزنه تو دهن شوهرش🤲😭

خودش می‌گفت الهی پولش تو بیمارستان خرج بشه