2777
2789
عنوان

پیامای پدرشوهرم به شوهرم راجب من قلبمو به دردآورد

| مشاهده متن کامل بحث + 6018 بازدید | 185 پست
دیگران خیلی ازش میگیرن.وکیل کارمند دلال خواهربرادر پدرمادر..تنهاکسی که نمیگیره منم🥲یه تازه عروسم تی ...

همینارو بگو به شوهرت با زبون خوش حالیش نشد با سلیطه گری بگو 

بگو بدبخت سوارتن خبر نداری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکارشون کردی سر ۲۰۰ تومن به قول دوستمون چه مافیا یازی راه انداختن خوندن این در خد خیانت دردناکه

بخدا هیچکاری نکردم جزاحترام

شوهرم بهترین مجلس و لوازم رو تاالان خودش گرفته.اونم ب ای زندگی و خودش بوده نه من

نه طلایی گرفته ن ماشینی نه پولی نه مسافرتی نه عملی هیچوهیچ

بخدا هیچکاری نکردم جزاحترامشوهرم بهترین مجلس و لوازم رو تاالان خودش گرفته.اونم ب ای زندگی و خودش بود ...

پس واسه تو هیچکاری نکرده در اصل .

شوهرت عین باباشه .منظورش چیه به زن من نگاه نکن؟

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
پس واسه تو هیچکاری نکرده در اصل .شوهرت عین باباشه .منظورش چیه به زن من نگاه نکن؟

یعنی فقط زن من زنه. بقیه زنا بخور ببر حروم کنن

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
حقیقتا حالم بد شد راستش دیگ خیلی وقته از همه کس و همه چیز هم انتظار چیزی یا کاری ندارم هم انتظار هر ...

تحت تاثیر حرف دیگران..آخه از جواب شوهرم حالم بدترشد.چرا نمیگه زنم بی خرج ترینه

به شوهرت بگو اره من نخورم بابات میخوره بابات میترسه رقیب برا حروم خوریش پیدا شه که به من میگه نا محر ...

دقیقا بحث امروزشون هم این بود که طلبشو میخاستم از داداشش بگیره.بهش میگفتن زنت داره یادت میده

بعد شوهرت باز خرشون میشه خدا لعنتشون نکنه چه جونورایی هستن بگو پیر سگ چی از جون زندگیم میخاییبعد بدو ...

عاشقش بودم بعد۳سال آشنایی و نامزدی میخاستن بزنن خراب کنن وصلتو..