2777
2789
عنوان

پیامای پدرشوهرم به شوهرم راجب من قلبمو به دردآورد

| مشاهده متن کامل بحث + 6676 بازدید | 186 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم  چقدر بده آدم تو این سن هم هنوز نتونسته  خودشو بسازه

اگه نصیحت هم می کنی پسر تو موادبانه باشه 

بشین با پسر و عروست قشنگ حرف بزن مثل ی پدر خوب و با سیاست

خدا خودش هدایتمون کنه ❤️‍🩹

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
عزیز کارما کجا بوده جاری من که بخدا هیچ وقت هیچ حس و احساس بدی بهش نداشتم بهم گفت مادر شوهرم خواهر ش ...

اینجور مواقع فقط سکوت کن و ببین چجور خودشون بجون هم میفتن.............تجربه دارم که میگم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....