2777
2789

خب ما یک سال تو رابطه بودیم بنا به دلایلی من کات کردم ولی خیلی دوسش داشتم و همچنان دارم ولی خب یه کارایی باعث شد من کات کنم یکسالی کات بودم تو این یکسال همش پیام میداد ک بگرد توروخدا من قصدم جدیه بزار با پدرت صحبت کنم و فلان دیگ من  سه هفته پیش  باز پیام داد التماس و اینا گفتم خب اوکی باشه بشرطی ک رابطمون هدف دار باشه اوکیه خب ما تو این سه هفته یکبار همو دیدیم و بعد ازون همدیگرو ندیدم ولی تو این سه هفته یه استوری نزاشته فقط همون روز اول ی استوری گذاشت ک نمی‌دونم برا من بود یا کس دیگه ای  از شنبه ما هیچ صحبتی نکردیم من چند بار اول خودم پیام دادم حالشو پرسیدم اون همش استوری دپ و اینا بهشم گفتم چرا همچین می‌کنی گفت من مشکل زندگی دارم یکم حالم بده من می‌دونم باز فردا پس فردا پیام میده ک بیا ببینمت ولی همش دیدن ک نیست باید در طول روز یه تماس لاقل بگیره بگه مردی یا زنده ای این درست نیست ؟ الان اگر پیام داد من به ایشون چی بگم 🥲

بدتر از خودش شو

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید ذهنش درگیر اون مشکل هستازش بپرس چیه مشکلش

یچیزی ازش دزدیدن قیمتشم ۸۰۰ میلیون بود  اینو قبول دارم ولی خب از این قضیه دو هفته گذشته طرفم گرفت وسیله شو هم پس گرفت دیگ چشع اخه

یچیزی ازش دزدیدن قیمتشم ۸۰۰ میلیون بود اینو قبول دارم ولی خب از این قضیه دو هفته گذشته طرفم گرفت وس ...

اوه ۸۰۰ میلیون

خب مگه نمیگی پس گرفته

مطرح کن باهاش همین حرفایی که به ما زدی رو

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
اوه ۸۰۰ میلیونخب مگه نمیگی پس گرفتهمطرح کن باهاش همین حرفایی که به ما زدی رو

ارع دیگ پس گرفت آشنا خودشون بود طرف هر چی بهش میگم انگار من با دیوار صحبت میکنم درک نداره