2777
2789

مثلا اینجوریم به فرض ۵تومن بریزه

مینویسم اینو اینو اینو خریدم

میدونم نباید بگم ولی حس میگنم شوهرم فکر‌میکنه سو استفاده میکنم یا حس دزدی بهم دست میده😐😂با این شوهرم هیچییی نمیگههه ولی خودم اینطوریم دیونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ مثلا‌امروز پول ریخت برام‌بهش گفتم اینو خریدم هیچی نگفت ولی برا مامانم کادو روز مادر خریدم نگفتم ولی خب اول برا مادر شوهرم از پول خودم خریدم نه پول شوهرم

حس بدی دارم🥲💔با اینکه پولو میده برا خودم تو کارت خودمم میاد همچیش پیش خودمه🥲

این چیزارم باهم نداریم نیاز باشه کارتمو بهش میدم چیزیم بخوام هرچی داشته باشه نمپیره کارتشو میده میگه هرچی میخوای بخر🥲

💍♥️

نه اصلا نمیگم یه بار گفتم گفت مگه من رئیستم داری ریز خرج کردا رو میگی😐

منم دیگه نمیگم فقط شهریه باشگاه پسرمو یا کادو واسه کسی بخوام بخرم میگم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیگم 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

هیچوقت تاحالا ده ساله نپرسیده پولارو چیکار کردی یا کحا خرج کردی حتی اگه صدمیلیون خرج کنم

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

مامان من دقیقا اینکارو میکنه ریز به ریز و توضیح میده و من همیشه حس بدی به این موضوع داشتم 

من هیچ توضیحی نمیدیم مگه اینکه مورد خاصی باشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

مادرشوهر شغالم با ترفند میخواست من اینکارو کنم اونموقع اینکارو جلو شوهرم انجام میداد فاکتورم میزاشت ارواح بابای گوربه گوریش آشغال،شوهرمم اولا هیچ ولی باز این گه گذاشته بود دهنش بهم میگفت چرا حسابارو نمینویسی وای پولا چی شد فلان منم اهمیت ندادم