2777
2789
عنوان

شک به شوهرم همه وجودم و گرفته

183 بازدید | 20 پست

بچه ها تاپیک قبلی گفتم شوهرم از شیفت اومد گفت یازده کار دارم باید ماشینو ببرم تعمیرگاه رفت وقتی اومد تقریبا دو ساعت شد بوی ادکلنه زیاد میداد گفتم تعمیرگاه چرا ادکلن زدی درصورتیکه سالی چنبار فقط ادکلن میزنه بماند که زد زیرش.من شک کردم فهمیدم اصلا تعمیرگاه نبوده گوشیش چیز خاصی پیدا نکردم فقط برادرش که یکم ناجور تو اون بازه زمانی چنبار زنگ زده بود بهش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی گیر دادم که حقیقتو بگو هی دروغ سرهم کرد آخرش گفت پای آبروی کسی درمیونه مشروب جابه جا کردم برای کسی خیلی عذاب وجدان دارم توبه کردم.اخه اصلا اهل اینکارا نیست

شاید مسأله مربوط به خانواده خودشونه 

نمی‌دونم مثلاً جایی خواستگاری رفتن یا خواستگار اومده خونشون ،فعلا نمی‌خوان علنی کنن

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین