2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 17516 بازدید | 451 پست

خانه دار بودن یا شاغل بودن هیچکس نه کاملا پرفکته و نه کاملا بی مصرف! 

اما شما خانه دار نیستید. شما شلخته و مصرفگرا هستید. 

از چه به خود میبالد؟ انسان که لقاحش یک اشتباه، ولادتش یک رنج و زندگی‌اش یک ملال است و محکوم به مرگ می‌باشد… «آرتور شوپنهاور»🐦‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما عالی زندگی میکنی 

کنارش باشگاه و دورهمی زنونه و مهمونی ام ترتیب بده واس خودت 

عالیه زندگیت 

ولی اون خانم تاپیک زنان خانه دار ب زنان شاغل اعم از دکتر مهندس استاد کارگر آرایشگر و...... توهین زشت کرد 

با بی ادبی و بی فرهنگی اش 

وگرنه کسی بدش نمیاد ی خانم خوش باشه. ب جای همه زنان سختی کشیده کشورم خوش بگذرونید

اولا نفرین تو چه اثری داره بچه ؟ خدایی یه کم بزرگ شو 😁دوما من کجا گفتم خوشحال شدم من خیلی وقته اینو ...

حالا بشین منتطر باش ببین اتفاقا نفرین هام بد زمین میزنه آدم رو همون زن رو نفرین کردم که به خاک سیاه نشسته کسی که خوشحال بشه از درد.دیگری خدا تو همون شرایط قرارش میده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم ایشون پنهان کاری نکردن هم تو اون کاربری هم اینجا به خیانت همسرشون اشاره کرده بودن بعدشم قشنگ ن ...

نه عزیزم تو اون کاربری اشاره شده بود ..تو این کاربری ایشون خیلی خوشبخت نشون داده میشد و تو اکثر تاپیک هاش هم دعوا میشد 

بعد سر یه داستانی لو رفت یه کاربری دیگه داره 

هیچ کسی واقعا از خیانت خوشحال نمیشه ..چون بدترین و دردناک ترین زجره برای یک زن 

ولی واقعا خوبه دیگه جلوی پزهای مسخره هم برداشته بشه .

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
حالا بشین منتطر باش ببین اتفاقا نفرین هام بد زمین میزنه آدم رو همون زن رو نفرین کردم که به خاک سیاه ...

خدا هدایتت کنه 

رفتارهات اصلا در حد سنت نیست متاسفانه 

تو با این خیال خوش باش چی واقعا میشه بهت گفت ..

ولی این خوشبخت بودن هم بس کن دیگه چون دیگه خیلی لوس و مسخره شده تو نی نی سایت 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خدا هدایتت کنه رفتارهات اصلا در حد سنت نیست متاسفانه تو با این خیال خوش باش چی واقعا میشه بهت گفت .. ...

به سلامت ولی یه روزی به درد بد گرفتار شدی شاید من نبودم تو این سایت اما بدون علتش چیه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

شما راحتید ولی مادرتون ناراحته چون هیچ مسئولیتی در قبال نگهداری بچه‌ی شما نداره 

شما راحتید ولی بچتون ناراحته چون نیاز به یه مادر مسئولیت پذیر داره 

شما راحتید ولی...

به سلامت ولی یه روزی به درد بد گرفتار شدی شاید من نبودم تو این سایت اما بدون علتش چیه

اتفاقا به درد خوب مبتلا میشم میدونی چرا 

چون دیگه نمیزارم تو تاپیک هات دعوا بشه و نفرینت کنن 😂😂

شما راحتید ولی مادرتون ناراحته چون هیچ مسئولیتی در قبال نگهداری بچه‌ی شما نداره شما راحتید ولی بچتون ...

جدی نگیر عزیزم

نه عزیزم تو اون کاربری اشاره شده بود ..تو این کاربری ایشون خیلی خوشبخت نشون داده میشد و تو اکثر تاپی ...

تو همین کاربری هم گفته بودم وقتی دیدم خوشحال شدن کاربری دیگه زدم اونجا گفتم هنوزم تاپیک هاش هست چشم داری برو پیدا کن تا دیگه تحمل نزنی