2777
2789
عنوان

اگه تومجلس عروسیتون جاری اینکارو کنه بدتون نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا نه والا خوشحالم میشم 

احترام گذاشته به مهمونای مجلس من 

میتونیت بشینه کینشم تکون نده چس کنه نودشو 

اونجوری خوب بود؟

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

هیچیبا عقده هاش تنهاش میذارم🙄

چه عقده ای اخه ؟ 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
منم اشکالی ندیدم نمیدونم چرا این خانوم بدش اومده

این خانم خودش سرتا مشکله

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

وا 

خب چکار کنه بدبخت 

مثل جاری من براش خوب بود که شب عروسی قهر کرده بود

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

چقدرربیکار بوده به این چیزها دقت کرده اصلا چیزی مهمی نیست

میگه خودشیرینی کرده گفتم کار بدی نکرده که

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

خوب بوده که کارش

نبوده؟من کم کم دارم ارتباطم رو با مردم قطع میکنم چون سر هرحرف و حرکتی بهشون بر میخوره  و بدشون میاد چرا اینجوری شدن نمیدونم

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…