2777
2789
عنوان

واسه شب یلدا لباسی چیزی خریدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 188 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تدارکی‌که ندیدم چون‌میریم‌خونه مادرم دستش دردنکنه همه‌چیزاماده کرده برادرمم قناده خودش کیک‌میاره ماهم چندتا خوراکی‌ و تنقلات میخریم میبریم

برای لباس شومیزقرمز دارم با هدبندخوشگل قرمز

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡

کسایی که فکر میکنید یلدا برای اونی که لباس نمیخره نظر من اینه.وقتی بچه بودم خونه مادر بزرگم هر سال شب یلدا همه جمع میشدیم.ما شمال هستیم معمولا اردک و غاز درست میکنن.بهترین غذا و بهترین پذیرایی بود.ولی هیچ چیزی نمایشی نبود.هیچ چیزی از روی چسم و هم چشمی نبود.بخدا یادمه شب یلدا از روزش که مدرسه بودم ذوقشو داشتم.تمااام خنده ها و شادی ها از ته دل بود.همه لباسا ساده بود.هیچ تم خاصی وجود نداشت.چیدن میز یلدا نبود.همه خوراکی ها رو ساده میزاشتن وسط تا خرخره فقط میخوردیم.خیلی برامون مهم بود اتفاقا و الانم هست.یه شب باستانی هست برامون ولی ببخشید به دوستان بر نخوره ولی دیگه ملت گندشو دراوردن.البته که هر کسی هر جور راحته زندگی میکنه.فقط خواستم بگم ظواهر باعث شده اون شب یلدای اصلی فراموش بشه.

واقعا یلدا جشنی نیست که لباس جدید بخریم براشولی من همه پولامو برای نوئل خرج کردم دیگه نمیتونم حتی یک ...

عجب یه شب باستانی خرج نمیکنی برا اعیاد خارجیها خرج کنیم چه عجیبیم ما البته صلاح مملکت خویش خسروان دانن فقط عجیب بود برام 

نمیدونم من افسرده شدم یا دیگه هیچی مث قدیما حال نمیده و براش ذوقی ندارم

شاید منم افسردگی گرفتم چون منم اصلا ذوقی ندارم حتی تو تاپیکام هست گفتم برم کاشت ناخن دیدم اصلا دلم نمیخواد

کسایی که فکر میکنید یلدا برای اونی که لباس نمیخره نظر من اینه.وقتی بچه بودم خونه مادر بزرگم هر سال ش ...

ماهم اینجور قرار شام خونه خودمون بخوریم بعد شام بریم خونه مامانم چون نزدیکمه و سفره اینا نداریم من  کیک میبرم دا اشش بزرگم میوه داداش کوچیکم تخمه مامانم اجیل اینا به هیچکسم سخت نمی گزره و تم نداده فقط دور هم جمع میشیم

موفق باشی گلم برای منم دعا کن لطفا به آرزوم برسم ولی تو شرایط خیلی سخت درس میخونم

قربونت 

چشم عزیزم ایشالله به هر چی که میخوای برسی

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️