2777
2789
عنوان

واسه شب یلدا لباسی چیزی خریدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 188 پست
وای شوهر منم همش همینکارو میکنه

اره این عادتو داره هر مناسبتی میشه یا یه خورده باهاش مشکل داشته باشم شروع می‌کنه به خرید لباس.

اولا که سلیقمو‌ نمی‌شناخت فاجعه بود الان خداروشکر بهتر شده😅😅

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خرید و اینا که ندارم مهمونم شوهرمم رفته بود با سلیقه خودش واسم بارونی خریده بود بهم گشاده یخورده میگ ...

کمر بند نداره؟ با کمر بند بهتر میشه ولی کار خوبی کردی 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

والا من عروسم و قرار بود برام یلدایی بیارن 

کلیییی خرید کردم لباس،شال،شلوار،کلی اکسسوری،میز اجاره کزدم،کلی میوه ارایی و گل ارایی قرار بود درست کنم و ...

ولی یکی از فامیلامون فوت کرد و همه چی کنسل شد و کلییییییی ضدحال خوردم 

وقت خرید نداشتمولی لیفت ابرو و کاشت مژه امروز انجام دادم کاشتمم درآوردم لاک ژل زدمفعلا همین خیر سرم ...

مبارک باشه عزیزم انشالله همیشه بهترین روزا نصیبتون شع 

مهمون دعوت کردی کیارو ؟

برای دخترم که ۴ماهشه لباس و سربند گرفتم اگر نرم خونه ی آبجیم فسنجون درست میکنم خوراکی هم  برنجک و میوه و شیرینی و ژله 

اگر بتونم موهام رنگ میکنم چون ی عالمه سفید شده لباسم نمی خرم کاشت ناخن هم چون نماز میخونم تعطیل

وا واسه یلدا کاشت و لباس و آرایشگاه؟!ما فقط شیرینی و آجیل و میوه خریدیم

در کل منظورم همه چی بود میخواستم بدونم شما هم تو شرایط منین یا کاری واسه یلدا کردین و من اینارو هم نخریدم 😅

چرا کمربند داره، آستینش یه نمه گشاده

عزیزم اقایون وقتی چیزی میخرن با کلی ذوق میخرن به شادی بپوشب

ی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

نوش جان عزیزم ❤️من پفکم نخریدم بتظرت زیاد بی حوصله نیستم 😅

والا منم خودم نخریدم خانواده رفتن خریدن منم حوصله ابنکارا رو ندارم خودم😁

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

خرید و اینا که ندارم مهمونم شوهرمم رفته بود با سلیقه خودش واسم بارونی خریده بود بهم گشاده یخورده میگ ...

خیلیم عالی 

همیشه همینقدر زندگیتون بهتر و در آرامش باشه گلم 

مبارکت باشه انشالله بهتر از اینا بخری❤️❤️❤️