2777
2789
عنوان

حسرت خانواده خوب رو به گور میبرم

67 بازدید | 2 پست

من نه از پدر و مادرم ، و نه از خونواده هاشون شانس نیاوردم ...

اینقدر که اینا بد و بی فرهنگ هستن

حتی خانواده همسرم😓

واقعا اینکه میگن خونواده توی آینده و موفقیت بچه خیلی تاثیر داره راسته!

من عامل بدبختیام ، بیچارگیام فقط اونان....

حلالشون نمیکنم..

زندگی رو به من تلخ کردند

منو نابود کردن منو زمین زدن

من این حسرتو با خودم به گور میبرم و تا قیامت بخاطرش می‌سوزم..🖤

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

من از مامان بابام راضیم ولی بقیشون یکی از یکی گوهتر 

عروس خاله شوهرم دائم عکساشو تو مجازی میزاره مدام دورهمی مدام مهمونی خانوادگی مدام خوش گذرونی و پارتی خانوادگی دسته جمعی همه پایه خوشگذرون همه پولدار و عالی ... 

عکساشو میبینم ناراحت میشم حالا کافیه ما دور هم جمع بشیم از تیکه کنایه و توهین و چرت و پرت به همدیگه چیزی بلد نیستن 

همینه همشون خاک تو سر موندن 💔

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من از مامان بابام راضیم ولی بقیشون یکی از یکی گوهتر عروس خاله شوهرم دائم عکساشو تو مجازی میزاره مدام ...

من اینقدر بد بودن نمیتونم تصور کنم یه زن چقدر میتونسته سختی بکشه😔

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.