2777
2789

کلا افسردگی  دارم و اینکه مجردم تو محیط کارم عذابم میده دوست ندارم حس میکنم بقیه میگند حتما خواستگار نداشته خواستنی نبوده حس خوبی ندارم واقعا دلم نمیخواد تو اجتماع باشم 

خوب البته اینطور هم بوده هنوز چهار پنج سال مونده تا بازنشستگی، گیر افتادم واقعا چون درونگرام همین تو خونه بودن و اینکه هیچ ارتباطی با کسی نداشته باشم آرزوم هست ولی هر روز احساسات ناخوشایند دارم و مدام خودم رو با همکارای خانم مقایسه میکنم از کارمم نفرت دارم 

چه جور میتونم به این شرایط غلبه کنم ؟

بهش فکر نکن منم سن بالا و مجردم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میشناسم شمارو 

چون واسه خودت وقت نمیزاری خرج خودت نمیکنی و همش به فکر شغلی خانوادم اذیت میکنن گاهی اینجوری شدی تنها راهشم اینه بری تو اجتماع تور های جنگل گردی و پیاده روی و کوه نوردی و استخر و کلاس رقص برو 

شاغلی ؟من اگر تو خونه بودم و قطع رابطه کامل با فامیل و همه واقعا راحت بودم ولی واقعیت اینه تو اجتماع ...

نه عزیزم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

مامان  من  میگه  اگر  رفته  بودی  دانشگاه  آزاد  تا الان  شوهر کرده  بودی🤣🤣🤣 چون  یکم  معلولیت  دارم البته  خواستگارم  دارم  کم  و بیش

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

خودتو با هیچ کس مقایسه نکن ... مجردی ام خوبه به خدا شرف داره به ازدواج با مردی که پیرت کنه و همش خیانت کنه ... خوب همه که نشون نمیدن تو زندگیشون چه خبره ...

مشکلی ام ندارع شما درونگرایی منم درونگرام خیلیای دیگه ام درونگران ... با خودت باش شاد باش خودتو سرگرم کن ... تو اگه از ۱۰۰ نفر عقبی از ۱۰۰ نفرم جلویی ... الکی تو دلت غصه ننداز عزیزم 

من میشناسم شمارو چون واسه خودت وقت نمیزاری خرج خودت نمیکنی و همش به فکر شغلی خانوادم اذیت میکنن گاهی ...

استخر میرم 

عزیزم من از جمع خوشم نمیاد درونگرام از اول همینطور بودم مسافرت زیاد رفتم خارج داخل ولی اینها اون حس رو رفع نکرده حس اینکه تم این مملکت خانم مجرد سن بالا جایگاه خوبی نداره متلک هم جسته گریخته میشنوم 

اتفاقا راهش برعکسه چون هی تو اجتماع نرفتی اضطراب اجتماعی گرفتی باید بری واقعا

تو هیچ وقت محیط کار نبودی که ببینی با چه اشغال‌هایی آدم طرفه 

آدم‌ها اکثرا آزار میدند تا باعث آسایش شند 

این یک کلیشه هست برو کلاس رقص ، برو تور جنگل گردی شخصیت ها متفاوت هست قرار نیست من لزوما از جمع و رقص و چرت و پرت گفتن و هر و کر کردن خوشم بیاد 

استخر میرم عزیزم من از جمع خوشم نمیاد درونگرام از اول همینطور بودم مسافرت زیاد رفتم خارج داخل ولی ای ...

خانوم های مجرد فشار روانی کمتری دارن همین سایتو نگاه کنین دوساعت تعجب میکنید از میزان مشکلات و خیانت و ... میدونین بدترین چیز چیه؟ اینکه خودت الویت آخر زندگی خودت بشی حرف ها و متلک های بقیه واست مهم شه جسارتا یه دخترخاله همسن شما و مجرد دارم از انرژی و خوشحالیش هر چی بگم کم گفتم خودش رو تنها پذیرفته و میگه من تنهایی انتخاب کردم و همینجوری هم کاملا اونم کم متلک نمیشنوه و نصیحت که زیبایی و ازدواج کن و سنت رفته بالا تنها میمونی اما چون نظر خودش براش مهمه خوشحاله