یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خير.من يك مقدار شيريني تر خريدم ك ايتم هايي ك انتخاب كردمبين ٣٨٠ تا ٤٥٠ بودميتونيد سرچ كنيد شيريني ن ...
عزمزمه شما حتما از جای معروف خریدی من پایین شهر خریدم مثلا میرفتم هستی که روبروی پارک آزادی هست شاید حدود این قیمتا میشد منم قبول دارم قیمتا زیاد شده البته شب یلدا هم تاثیر داره رو قیمتا
معروف هست ولي سمتي ك من هستم قيمتا همينه..اتفاقا يكماه پيش رفتم مهمونيسمت تهرانسر ك به ما خيلي دوره ...
من شیرازیم اصلا تهران نیومدم نمیشناسم.نمیدونم والا ما جنوب شهر شیراز هستیم دو ماه پیش پسرم نون خامه ای خیلی دلش خواست دیگه مجبور شدم نیم کیلو بخرم حدود هشتاد تومنی شد.پس به نسبت شهر ما تهران قیمتا خیلی گرونتره.یه مدت پیشم یکی تاپیک زده بود تهران گوجه فرنگی کیلو هفتاد بود که میگفت گوجه فرنگی هم نمیشه خرید دیگه یکی هم کاش گل زده هاشو نریخته بودم دور ولی شیراز سی و پنج بود