2777
2789
عنوان

بچه ها شیرینی کیلویی چند

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 55 پست
من خودم قنادم واقعا چخبره این قیمتا اصلا منصفانه نیست

شما قيمت چند ميدي؟ من از ناتلي خريد ميكنم معمولا

كيك تولد كيلويي ٥٩٠

ميزنه.. خونگي ها ما فيلينگ ساده ٦٠٠

با موز گردو و غيره تا ٧٠٠ و ٨٠٠

٦ تا پيج قيمت گرفتم يكي هم گفت ١ تومن

💕

ما جنوب شهر شیراز هستیم بخدا نون خامه ای واسه پسرم نیم کیلو خریدم هشتاد تومنی شد دروغم چیه خب چرا ای ...

باور كردم مگه چيزي گفتم؟😂

من از نأتلي خريدم

سرچ كنيد مياد قيمتا هست چنده

تهران هستم

💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خير.من يك مقدار شيريني تر خريدم ك ايتم هايي ك انتخاب كردمبين ٣٨٠ تا ٤٥٠ بودميتونيد سرچ كنيد شيريني ن ...

عزمزمه شما حتما از جای معروف خریدی من پایین شهر خریدم مثلا میرفتم هستی که روبروی پارک آزادی هست شاید حدود این قیمتا میشد منم قبول دارم قیمتا زیاد شده البته شب یلدا هم تاثیر داره رو قیمتا

🌈💙 Martia 💙 🌈

باور كردم مگه چيزي گفتم؟😂من از نأتلي خريدمسرچ كنيد مياد قيمتا هست چندهتهران هستم

شما گفتی زمان شاه شاید ۱۷۰ بوده خب طبیعیه فکر کنم باور نکردی منم موافقم قیمتا خیلی گرون شده و هر روز قیمتا افزایش داره و تورم زیاده

🌈💙 Martia 💙 🌈

شما قيمت چند ميدي؟ من از ناتلي خريد ميكنم معمولاكيك تولد كيلويي ٥٩٠ميزنه.. خونگي ها ما فيلينگ ساده ٦ ...

عزیزم من بخاطر یه سری شرایط و مریضی مامانم چن ماهه دیگه سفارش نمیگیرم

ولی همین چن روز پیش ک مشتریا زنگ زدن اگه میگرفتم فوقش خییییلی زیاد بگیرم بین 250 تا 300 اینم اگه جنسا خیلی گرون شدن

واقعا این قیمتایی ک میگن ب شما زیاده مگه فیلینگتون پسته و نوتلای اصله ک انقد گرون میگن

عزمزمه شما حتما از جای معروف خریدی من پایین شهر خریدم مثلا میرفتم هستی که روبروی پارک آزادی هست شاید ...

معروف هست ولي سمتي ك من هستم قيمتا همينه..

اتفاقا يكماه پيش رفتم مهموني

سمت تهرانسر ك به ما خيلي دوره  يك قنادي خيلي معمولي

ديدم با محل خودمون ٥٠ هزارتومن تفاوت قيمت داره.

💕

عزیزم من بخاطر یه سری شرایط و مریضی مامانم چن ماهه دیگه سفارش نمیگیرمولی همین چن روز پیش ک مشتریا زن ...

نه برام ليست فرستادن انتخاب كنم با فيلنگ معمولي.

فيلتر سكتم وصل بشه براتون عكس بزارم.

همشون اينستا دارن و مشتري هروز والا كلي عكس ميزارن🧐

براي منو گقت دير گفتي با اينكه ٦ روز مونده بود

💕

نه برام ليست فرستادن انتخاب كنم با فيلنگ معمولي.فيلتر سكتم وصل بشه براتون عكس بزارم.همشون اينستا دار ...

حتما کارشون خوبه ک مشتری دارن

ولی هرچی هست طلا ک نیست 

درسته گرونیه ولی 700 800 و 1 تومن واقعا زیاده برا یه کیلو کیک  

معروف هست ولي سمتي ك من هستم قيمتا همينه..اتفاقا يكماه پيش رفتم مهمونيسمت تهرانسر ك به ما خيلي دوره ...

من شیرازیم اصلا تهران نیومدم نمیشناسم.نمیدونم والا ما جنوب شهر شیراز هستیم دو ماه پیش پسرم نون خامه ای خیلی دلش خواست دیگه مجبور شدم نیم کیلو بخرم حدود هشتاد تومنی شد.پس به نسبت شهر ما تهران قیمتا خیلی گرونتره.یه مدت پیشم یکی تاپیک زده بود تهران گوجه فرنگی کیلو هفتاد بود که میگفت گوجه فرنگی هم نمیشه خرید دیگه یکی هم کاش گل زده هاشو نریخته بودم دور ولی شیراز سی و پنج بود 

🌈💙 Martia 💙 🌈