2777
2789
عنوان

یه خارجیه بهم پیام داد(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 38 پست
اوه مگه با چت کردن میشه هک‌کرد

واتساپ و اینستا امنیت ندارد به هر صورتی میتونن

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

عزیزم چقد تو ساده ای اینا مدام تو واتساپ و تلگرام به آدم زنگ میزنن هکرن وای بر تو وای

اره توی واتساپم یبار هفته قبل شماره خارجی زنگ حورد برنداشتم ولی این احساس میکنم ایرانیه و اشناس

ساکن اصفهانم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من تو واتساپ پیام دادن 

منم داشتن با طرف حرف میزدم از بیکاری پرسید که چیکاره ایی کفتم دانشجو روانپزشکی هستم ایرانی هستم اما توی آمریکا زندگی میکنم

گفت که منم اهل صربستانی ام اما توی آلمان زندگی میکنم 

همیییین خواستم براش بنویسم همیشه انقد راحت باهمه دوست میشی؟گفتم میفهمه شک دارم بهش خودم و زدم به اون ...

ولش کن بلاکش کن این فکر میکنه تو رو اسکل میکنه راجت اولین کاری که میکنی عکس پروفشو سرچ کن 

بعد ۲۹ ساله کدوم ادم ۲۹ ساله ای اینقدر بیکاره که بیاد شماره اشتباه زدم همون لحظه ۱۸ و ۴ دقه سریع بدون فکر همه اطلاعات مربوط به خودشو ریخته وسط🗿🗿🗿

اینا به منم زیاد پیام میدن 

بعد ماشالا ماشالا همشونم اهل ژاپن 

مشخصه ایرانیه چه قدراحتمال داره با یه امیر نام کارداشته باشه😂😂😂😂

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد잠시 넘어졌지 괜찮아 잡아줄게 너 많이 걱정했니 No no no 아직 처음이잖아 그것쯤은 다 괜찮아 다 그런 거지 원래 그래 다 어른들도 우리 나이 땐 다 실수하고 연습하며 성장했었대 우린 아직 처음인 것들이 많잖아 괜찮아 우리도 겪어보며 크면 되잖아 울지마 잠시 뒤처지면 조금 쉬어가면 돼 너는 잘 하고 있어 너 잠시 힘들 때 내가 같이 뛰어줄게 걱정 접고 일어나 팔을 걷어 올려 포기 따윈 접어 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 yeah 힘내 좀 참으면 돼 내가 곁에 있을게 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 You gotta take your time 할 수 있잖아 너는 잘 할 수 있어 멈출까 말까 그만둘까 말까 왜 나는 안되는 걸까 이딴 잡생각은 집어치워 차라리 그 시간에 뛰어 어디가 끝인지도 모른 채 달리는 느낌 지친 몸과 마음의 연속 그러다 포기 앞에 들킴 끝은 네가 정하는 거야 네가 정한 끝은 뭐야 꿈을 향해 달려가는 너의 모습 그 자체가 충분히 잘 하고 있어 넌 분명 잘 하고 있어 내가 아는 너의 모습 분명 최선을 다하고 있어그거면 됐어 그렇게 계속 너만의 pace를 유지해가불안해하지 말고 너 자신을 자신하고 의지해봐넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어힘들어지고 지쳐도 포기하지 마널 밀쳐 내지 마 넌 조금 서툰 것 뿐야시간이 지나 또 지나 널 돌아봤을 때너에게 말해줘 이렇게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어

مگه خارجی ادم فضاییه🤣🤣🤣🤣🤣من ۴۰ تا دوست ایتالیایی و امریکایی دارم

عزیزم منم برای تقویت زبانم با دونفر قبلا دوس بودم چت میکردم ادم فضایی نیستن

ولی من بحثم چیز دیگس میگم حس میکنم ایرانی و اشناس

ساکن اصفهانم🥰
برای من تو واتساپ پیام دادن منم داشتن با طرف حرف میزدم از بیکاری پرسید که چیکاره ایی کفتم دانشجو روا ...

ینی واقعا ممکنه اینم راست بگه؟🙄ولی چقد بیکارن

ساکن اصفهانم🥰
عزیزم منم برای تقویت زبانم با دونفر قبلا دوس بودم چت میکردم ادم فضایی نیستنولی من بحثم چیز دیگس میگم ...

اره متوجه شدم عزیزم این فیکه از نوع چتش معلومه با ترنسلیت ترجمه کرده... کامل معلومه حتی کلماتش

ولش کن بلاکش کن این فکر میکنه تو رو اسکل میکنه راجت اولین کاری که میکنی عکس پروفشو سرچ کن بعد ۲۹ سال ...

عکس پروفایلشو تو گوگل سرچ کردم اصلا مثلش و نیاورد

ساکن اصفهانم🥰