2777
2789
عنوان

راند دوم جرات حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 10894 بازدید | 2049 پست
ببخشید گلمدیروز یکم اوضاع خیت بود نبودم زیاد سایت

فدای سرت عزیزم، الهی که هرجا هستی خوش و سلامت باشی😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای زیبا، مبااارکت باشه چشم خودت چه رنگیه؟

خودم که قهوه ای تیرست اما لنز گرفتم واسه عروسی هفته دیگه داریم

اون خیلی بد رنگه چشمامو شبیه نابینا ها میکنه

باید دوباره بگیرم

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

خودم که قهوه ای تیرست اما لنز گرفتم واسه عروسی هفته دیگه داریماون خیلی بد رنگه چشمامو شبیه نابینا ها ...

بسلامتی😍🥰😍🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره بابا کلی استرس داشتم 😁😁 پیدا شد 😍😍😍😍 اون گردنبند خیلی واسم ارزش داره، خیلی کوچولوا ها ولی ...

خداروشکر پیدا شد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خداروشکر پیدا شد

مرسی فداتشم 🥰🥰

سلامت باشیمن برم زود برمیگردم😘

در پناه خدا🥰🥰🥰

بچه میخام برم داروخونه به نظرتون سفکسیم بخرم 

اموکسی سلین 

کدوم بهتره 

از اموکسی کلاو خیر ندیدم 😐😐

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه میخام برم داروخونه به نظرتون سفکسیم بخرم اموکسی سلین کدوم بهتره از اموکسی کلاو خیر ندیدم 😐😐

بگو داداش ی چیز قووووی بده در جا راحتم کنه خخخخ 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بچه میخام برم داروخونه به نظرتون سفکسیم بخرم اموکسی سلین کدوم بهتره از اموکسی کلاو خیر ندیدم 😐😐

دکتری؟!🤨🤨 خودت تجویز میکنی؟

بگو داداش ی چیز قووووی بده در جا راحتم کنه خخخخ

گفتم اموکسی کلاو داد ولی انگار خاله بازیه تاثیری ندیدم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

گفتم اموکسی کلاو داد ولی انگار خاله بازیه تاثیری ندیدم

گلودرد داری؟

دکتری؟!🤨🤨 خودت تجویز میکنی؟

رفتم دکتر اموکسی کلاو نوشت ۱۶ تا ازش خوردم 

ولی تاثیر خاصی ندیدم 

گفتم خودم دست به کار شم