2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 27964 بازدید | 451 پست
استارتر شوهرت بهت خیانت کردهچرا بخشیدیش و ازش طلاق نگرفتی ایا ربطی به بیکار بودن و درامد نداشتنت داش ...

نه چون میخواستم میتونستم با آدم پولدار ترم آشنا بشم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
با همین کاربری بارها اعلام کردم همسر من خیانت کرده تاپیک هاشم هست اما آنقدر احمقی نمیگی این موضوع رو ...

اولا احمق که خودتی من که توهین نکردم تو که توهین میکنی معلومه شخصیت حقیر خودته و چقدر سوختی 

@niniyar_5    

ببین بچه خوبه خودم تو تاپیکت بودم اصلا زیر بار نمیرفتی بقیه لوت دادن یه کاربری دیگه داری 

حتی میگفتی نه اصلا من اون نیستم😂

بعد هممون رفتیم تاپیک کاربری دیگه تم خوندیم ...ظرف های که تو زندگیت شکوندی هم دیدیم 

حالا باز بگو خوشبختم 

تو دیگه کی هستی 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه تو این کاربری پز میده ولی حرف دلشو تو یه کاربری دیگه میزاره تو اون کاربری که چند وقت پیش لو ...

یادمه کاربریشو ولی خب از یه طرفم اگه اونموقع با همین کاربریش میومد درددل میکرد همه میگفتن دلمون خنک شد و فلان بعضیا واقعا همین حرفارو بهش زدن نمیشه سرزنشش کرد بنظرم

نه چون میخواستم میتونستم با آدم پولدار ترم آشنا بشم

جدی؟ با وجود بچه داشتن سخت نیست؟

من تیکه ننداختم فقط پرسیدم چون الان سنم کمه نمیدونم کدوم سبک زندگیو انتخاب کنم🤔

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
میگم احیانا شما پولی که خرج میکنی از کاربرای اینجا میگیری یا هووی اینها هستی یا میری خونشون واسه غذا ...

والا مادرم خم ابرو نیورده اینا  دارن یقه جر میدن برا دختر و مادر من

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
برو بیرون دیگه به هدفت که بهم خوردن جو تاپیک بود رسیدی اما حرفات یادم میمونه

بله متاسفانه دیگه نمیزارم اینجا پز بری 😂

یه کاربری دیگه بزن لعنتی حداقل اونجا پز بده 

دیگه تو این کاربری دستت رو شده ...شما خوشبخت نیستی انقدر ادا درنیار 

شوهرت هم امیدوارم سرش به سنگ بخوره 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
یادمه کاربریشو ولی خب از یه طرفم اگه اونموقع با همین کاربریش میومد درددل میکرد همه میگفتن دلمون خنک ...

خدایی ما دلمون خنک نشد مگه دشمنی داریم اینجا با کسی 

ولی خب پز دادن بیخودی به چه دردی میخوره؟ شاید خیلی ها نداشته باشن من متاسفانه یا خوشبختانه هوش بالایی دارم همه چی یادم می مونه 

بارها دیدم تو تاپیکش دعوا شده حتی نفرینشم کردن که انقدر پز نده

ولی باز روز از نو روزی از نو 

یادمه کاربریشو ولی خب از یه طرفم اگه اونموقع با همین کاربریش میومد درددل میکرد همه میگفتن دلمون خنک ...

همینو نگاه کن چقدر خوشحاله من که نفرینش کردم تا دیگه رو زخم کسی نمک نپاشه

اسی ببین خودت کاری میکنی که همش بهت توهین بشه اصلا سبک زندگی تو به بقیه ربطی نداره که تاپیک میزنی اگه ترویج یا اموزش فعالیت خاصی بود میشد تاپیک انرژی مثبت ولی با این تاپیکات همش یه کاری میکنی یا بیان مسخرت کنن یا دستت بندازن

درشان یه خانوم ۳۴ ساله نیس بنظرم

خدایی ما دلمون خنک نشد مگه دشمنی داریم اینجا با کسی ولی خب پز دادن بیخودی به چه دردی میخوره؟ شاید خی ...

من پز دادم چه آسیبی به کسی رسید

ولی تو دل شکستی این خیلی سنگینه  

همینو نگاه کن چقدر خوشحاله من که نفرینش کردم تا دیگه رو زخم کسی نمک نپاشه

اولا نفرین تو چه اثری داره بچه ؟ خدایی یه کم بزرگ شو 😁

دوما من کجا گفتم خوشحال شدم من خیلی وقته اینو میدونم مگه الان فهمیدم 

اصلا معنی این همه پز مسخره رو نمیفهمم 

که چی 

خدایی ما دلمون خنک نشد مگه دشمنی داریم اینجا با کسی ولی خب پز دادن بیخودی به چه دردی میخوره؟ شاید خی ...

ولی خیلیا اومدن ابراز خوشحالی کردن درصورتی که خیانت حق هیچ زنی نیس

کلا اینجا نباید تاپیکارو زیاد جدی گرفت چون خیلیا واسه اروم کردن یا قانع کردنشون سعی دارن یه سری چیزارو بولد کنن یجورایی تلقین به خودشونه من یه وقتا واسه اسی ناراحت میشم بنظرم ادم درستی اطرافش نیس که بهش انگیزه بده وگرنه بالاخره هر ادمی یه نقطه قوت داره

من پز دادم چه آسیبی به کسی رسیدولی تو دل شکستی این خیلی سنگینه

اسیب؟ 

میگم من همه چی رو یادم می مونه 

بارها دیدم تو تاپیک هات نفرینت کردن ...

بارها دیدم دل شکوندی 

که چی خب؟ 

بارها تاپیک هات پربازدید شد و اخرش دعوا شد 

اولا احمق که خودتی من که توهین نکردم تو که توهین میکنی معلومه شخصیت حقیر خودته و چقدر سوختی @niniyar ...

عزیزم ایشون پنهان کاری نکردن هم تو اون کاربری هم اینجا به خیانت همسرشون اشاره کرده بودن 

بعدشم قشنگ نیست آدم از خوشبختی یه نفر ناراحت بشه🤍 

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨