2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 48774 بازدید | 451 پست

لطفا به حرفهای بقیه گوش ندین 

وقتی ی نفر بصورت افراطی از چیزی طرفداری میکنه 

و سعی میکنه بقیه رو خراب کنه تا خودشو بکشه بالا 

قطعا از عقده هاشه 

تو جامعه هرکسی برای خودش ی جایگاهی داره 

من از وقتی شروع کردم ب کتاب خوندن فهمیدم 

واقعا ی انسان ارزشش به پول دار بودنش نیست 

یا دکتر بودن یا مهندس بودنش 

هر انسان با شعوری با ارزشه

آبجی حرص نخور ما هم که درس می خونیم و شاغلیم آخرش دوست داریم به همین رفاه برسیمتو از اول داری

انشالا از طریق همین درس و شغلت به بالاترین مراتب رفاه مالی برسی خیلی اررشمند هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینه 

مشکل ما اینه همه چیو تحمیل میکنن به زنا

تا چندسال پیش تحمیل میکردن که باید بشینی خونه و حق نداری درس بخونی و کار کنی الانم جامعه دوباره داره تحمیل میکنه که درس بخون برو سرکار هردوی این ها وقتی تحمیل میشن ناخوشایندن

کار درست حق انتخاب دادنه 

اینکه هرکی هرکاری دوست داره بکنه و بخاطر انتخابش سرزنش نشه 

هرکسی یجوری خوشحاله

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

الان تا یک ظهر خوابیدن و بچه خونه ی مادربزرگ زندگی کردن لاکچریه؟ فقط تعریفتون از لاکچری😅

شاید ما خانوماش شاغل رو گدا گودول میبینه 🤔🤔

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

هر کی هر جور راحته و بسته به روحیاتش زندگی میکنه چیکار دارن شاغل چجوریه یا خونه دار.منم شاغل نیستم چند هنرم بلدم ولی دوست ندارم خسته شم یا به زحمت بیوفتم کار نمیکنم. وگرنه بعضی وقتا دوست دارم کار کنم از رو عشق ن برا پول ولی راحتیم مهم تره. 

واقعا چرا بعضیا دنبال این حرفان

ولی اون خانم بنظر من داشت عقده هاشو خالی میکرد چون تو تاپیک های قبلش دیدم که گفته بود شوهرش نزاشته ب ...

بله 

ما هم که کاری نداشتیم همه هم اونجا گفتن سبک زندگی هرکس به خودش مربوطه 

مشکل اینجاست اون خانم شروع کرد به بی احترامی به شاغلا گفت حمال که برای دو قرون کار می کنن بعدم می دن به شوهر 

خب اگه قرار باشه به هم احترام بذاریم ایشونم باید بذارن دیگه 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

یک نفر پول جمع کردن بهش انگیزه میده ؛

یک نفر پول خرج کردن، 

و یک نفر هر دوش...

مثلاً من خودم عاشق ولخرجی ام، 

همه منو به خرید های زیاد و گزاف میشناسن، 

ولی همیشه این خصلت تو ذاتم بوده که دلم خواسته این پولی که خرج میکنم از جیب خودم و حاصل زحمت خودم باشه.

هدیه گرفتن رو خیلی دوست دارم 

خصوصا از سمت همسرم.

اما هیچکس به اندازه خودم بلد نیست خوشحالم کنه.

اون انرژی و انگیزه ای که خودم به خودم میدم قابل قیاس با هیچکس نیست.

باید خودت و خصلت هاتو بشناسی و خودت رو بفهمی همون جور زندگی کنی اما و اما

اون سبک زندگیت نباید به کسی آسیب بزنه.

اینجا یه استثنا هست.

ما آزادیم و ما مختاریم.

اما این آزادی و اختیار  تا حدی مجازه که موجب سلب آزادی دیگری نشه.

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای
تو کشورم هرچی باشی بعضی از مردم حرفی برای گفتن دارن بهتره هرکسی هرجوری دوس داره زندگی کنه و خودشو نا ...

درست میگی تو این کشور حرف مفت زیاد میزنن خیلی مونده فرهنگش جا بیفته که سرمون از رندگی هم بکشیم بیرون 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من تا ظهر نمیخوام ولی زندگیم شبیه شماست وقتایی هم عشق کنم چند مدل غذا درست میکنم و مهمون دعوت میکنم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

مهم هدف داشتن توزندگیه و دستاوردی داشته باشی...

_خانمای شاغل زیادی داریم که بابرنامه ریزی به همه کاراشون میرسن مقابلش خانمای خانه داری که نه به خونه میرسن نه بچه نه به خودشون

_خانمای خانه داری داریم که ازلحاظ مالی مستقل نیستن ولی بابرنامه ریزی و تدبیرخانمانه خونه به نامشونه ماشین به نامشونه به خودشون میرسن باشگاه میرن شیک میپوشن حتی خودشون روبرای آینده بیمه کردن فکرآینده بچه هاشم هستن درمقابلش خانم شاغلی داریم که فقط کلمه شاغل بودن و مستقل بودن رو یدک میکشه نه خونه ای نه پس اندازی حتی به جرات میشه گفت بخودشم نمیرسه

ازلحاط روحی روانی هم مهم اینه خانم شاداب باشه شادباشه آرامش داشته باشه واون آرامش رو به بچه ها و همسرش هم انتقال بده خانمای خانه داری داریم که همیشه خداخسته ان ازکاریکنواخت ازبچه داری و خیلی چیزای دیگه . خانمای شاغلی هم داریم که اونقدر تومحیط کار و چندساعت کارکردن اونقدرخسته ن که دیگه وقتی خونه میرسن واقعا انرژی نمی مونه براشون ...

همه ایناهست بنابراین هرکسی خودش براساس شرایطی ک داره انتخاب میکنه شاغل باشه یانباشه و هبچکدوم به اونیکی برتری نداره و اینو خانمهای عاقل و فهمیده متوجه میشن و فهمیده و عاقل بودن ربطی به شاغل بودن وخانه داربودن نداره