2777
2789
عنوان

شما بگین من با مامانم چیکار کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 37 پست
بابای منم همینطوریه مدام می‌پرسه چیزی ندارید بدم به یک خانم نیازمند؟چند تا خانمن میان مغازه بابام می ...

اخه یکی دوتا در سال خوبه مثلا

نه ک هرماه من ببینم ی چیزی غیبش زده

ماماننن منم میگه... خانم میگه لباس میخواد 

مامانم علاوه بر لباس کیف و کفش و همههععع چی از ما میکنه میده بهشون

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

😭😭هر روز میبینیش حرص میخوریمن بهم نمیگه یهو میگم وااااای فلان لباسم کجاست یا میبینم لباسامو ریخته ...

بریز تو کمد درشا قفل ‌‌کن کلیدش همراه خودت باشع 

بهش بگو مامان همچین نکن با من😂😂

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه یکی دوتا در سال خوبه مثلانه ک هرماه من ببینم ی چیزی غیبش زدهماماننن منم میگه... خانم میگه لباس م ...

ب کی میده حالا ؟

بگو مادر جان من راضی نباشم ب درد یارو نمیخوره ها

من مامانم خداروشکر به این چیزا کار نداره فقط به درس گیر میده دارم کرده

خوشبحالت🥺

من مامانم ب درس هم. گیر میده

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بریز تو کمد درشا قفل ‌‌کن کلیدش همراه خودت باشع بهش بگو مامان همچین نکن با من😂😂

در اتاقمو ی مدت قفل میکردم مامانم شک. کرده بود

دیگه گفتم. چ کاریه 🥲😂

اخه یکی دوتا در سال خوبه مثلانه ک هرماه من ببینم ی چیزی غیبش زدهماماننن منم میگه... خانم میگه لباس م ...

به‌خدا بابای منم همینه هرماه میاد ما رو خالی می‌کنه تازه گاهی هم خودش میاد انتخاب می‌کنه

ما هم چون نمی‌خوایم قلبش بشکنه چیزی نمی‌گیم

می‌گم اگر خوشحال می‌شه بذار ببره بده 

京香水月

بدون اجازت داده؟

آره اصلا نمیگه

وقتی میگم پس فلان چیز کجاست میگه دادمش ب... خانم

ب کی میده حالا ؟بگو مادر جان من راضی نباشم ب درد یارو نمیخوره ها

یکی هست نیازمنده

فاطمه خانم صاحب دوم همه لباااس های من

دقیقاااا بذار میگمش

بگو مامان از کیسه خلیفه نبخش😂 من به لباسام احتیاج دارم لباسا خودت رو بده

😂😂اون ک. نمیگه نمیدم میگه منم میدمم اما نمیدونم جطوره ک. ما. نمیبینیم از چیزاش کم بشه😂

به‌خدا بابای منم همینه هرماه میاد ما رو خالی می‌کنه تازه گاهی هم خودش میاد انتخاب می‌کنهما هم چون نم ...

ای خدا🥺😭فقط اون انتخاب کردن🤣🤣

آره اصلا نمیگهوقتی میگم پس فلان چیز کجاست میگه دادمش ب... خانم

بچه بودم از عروسک دختر خالم خوشم اومد 

اینقد گریه کردم خالم دادش ب من 

دخترش ک یهو بیدار شد واویلا مگه میذاشت اونو بده ب من .

اینقد کتک خوردم ازش تا عروسکه مال من شد 😂😂🦦