2777
2789
عنوان

عاشق پسری هستم که با هم متفاوتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست

منو دوست پسرم کلی شبیه همیم و عقایدمون‌ یکیه خیلی چالش داریم

شما ک بدتر 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنی

ادامه بدی خودتو از دست میدی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
شما خودت با عقاید ایشون مشکلی نداری؟چون اصولا مذهبی ها خیلی دلشون میخواد همسری مثل خودشون داشته باشن ...

اگه راستشو بگم چرا مشکل دارم ولی در اون حدی نیستم که همسرم از خودم بیشتر مقید باشه 

ایشونم آدم بدی نیست واقعا فقط این یه موردش اذیتم میکنه

بیشترشون به ظاهر دارن زندگی میکنن ولی تو چه میدونی داخل زندگیشون چی میگذره

حقیقتش تو فامیل یه همچین ازدواجی داشتیم آقا شد کپی خانومش که به هیچی معتقد نبود 

برعکسش ممکن نیس؟

یعنی این احترام میذارم و اینا بعدا از بین میره؟

نه نمیگم لزوما از بین میره

ولی سختتون میشه

حتما برین مشاوره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

منطقی بهت بگم الان آتیش جفتتون تنده .

اولش همه همینو میگن که ما تا ابد باهمیم،  فقط مرگ مارو از هم جدا میکنه ، تفاوت ها تاثیری رو ما نمیذاره .

یه مدت که گذشت معلوم میشه تفاوت ها چقدر آزار دهنده ست.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

منطقی بهت بگم الان آتیش جفتتون تنده .اولش همه همینو میگن که ما تا ابد باهمیم، فقط مرگ مارو از هم جد ...

عشق خیلی چیر عجیبیه 

من حتی قبلا فکر نمیکردم همچین چالشی برام به وجود بیاد الان گیر کردم

بله اینم تا حدی تو ذهنمه ولی اینکه با هم کنار بیایم اوکیه

بنظرم همین الان جداشید چون بهم آسیب میزنید احتمالا ایشون هم اینجوری فکرکن و حتی اگه ایشون اینجوری نباشه فکر شما نشون دهنده عدم قبولی کامل شخصیت ایشونه که اگه بع قول خودتون عشق این وسط باشه این فکر سراغتون نمیاد