2777
2789
عنوان

عاشق پسری هستم که با هم متفاوتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 34 پست
عشق خیلی چیر عجیبیه من حتی قبلا فکر نمیکردم همچین چالشی برام به وجود بیاد الان گیر کردم

یا شما باید از اعتقاداتت یکم چشم پوشی کنی

یا ایشون رو بیاری سمت خودت 

همه اینا هم قبل ازدواج باید انجام بشه و قول گرفته بشه و شرط بشه .

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واقعا جدا شدن سخته خیلی

عزیزم هرکی بهت گفت جداشو یه چیزی گفتی 

اگه دنبال نظر موافقی پیدا نمی کنی ما هم داریم با توجه به چیزهایی که دیدیم راهنماییت می کنیم که یکی از طلاق ها آینده مال شما نباشه

و اگه دیگه خیلی دوستش داری به فکر تغییر اون نباش خودت رو شبیه اون کن چون نمیتونی براش تصمیم بگیری

اگه جلوتر بریم حتما میریم پیش مشاور

کار درستی میکنین

امیدوارم موفق باشین

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
خب نمیخوام حس به این قشنگی رو از دست بدم از بقیه لحاظ ها اوکیه ایشون

خب دیگه بخاطر یه حس زودگذر،روح و روانتو به باد بده ماچی بگیم دیگه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!