2777
2789
عنوان

عاشق پسری هستم که با هم متفاوتیم

261 بازدید | 34 پست

از نظر عقاید تفاوت داریم مثلا ایشون اهل الکل و... است و بد نمیدونه و من کمی مذهبی در حد نماز روزه 

خودش گفت این چیزا باعث نمیشه از هم دور بشیم ولی من حس میکنم همچین پسری نمیمونه با من 

لطفا سرزنش نکنید چون عشق تفاوت حالیش نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم بشه یا تهش تو شبیه اون میشی یا اون شبیه تو

اوایل که صحبت میکردیم میگفت آخر شبیه من میشی که منم گفتم رو  این یه قضیه حساسم و اونم گفت احترام میذارم به عقیدت

ب مشگل می‌خورید عامو ول اگ واقعا علاقه ای در کار باشه ک 99 درصد مواقع نیس با هم کنار میاید انقد مسلم ...

برای خود من مهم نیست خودم عقیده خودمو دارم اونم برا خودش

ببین خواهرم الان شاید یکم تفاوت داشته باشین ولی بعدا که برین زیر یه سقف این تفاوت چند برابر میشه 

به نظر من اصلا وارد رابطه نشو باکسی که باهاش تفاهم نداری حتی با وجود دوست داشتنش

اوایل که صحبت میکردیم میگفت آخر شبیه من میشی که منم گفتم رو این یه قضیه حساسم و اونم گفت احترام میذ ...

شما خودت با عقاید ایشون مشکلی نداری؟چون اصولا مذهبی ها خیلی دلشون میخواد همسری مثل خودشون داشته باشند 

به این فکر نمی کنید که بعد ازدواج عوضش کنید؟