لطفااااا وخواهشااا وارد تاپیکای سهام عدالت نشین وملت رو تحقیرنکنین با این جمله که (زندگیتون رو بایارانه وسهام عدالت اداره میکنین!!!!!!!) لابد روش حساب بازکرده بودن والان ناراحتن که کمه شما که وضعت توپه قطعا انقدخوشی توزندگیتون دارین که نخواین باتحقیر دیگران حالتون رو خوب کنین
👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍
فعلا که این تویی که ما واست مهمیم و میخای دو بهم زنی کنی و توی تاپیکامون دنبال سوژه ای و یه ریز توی تاپیک تولد دوستم آنلاینی
اگه ما آدم های مهمی نیستیم بکش بیرون از ما
اگر هم هستیم اینقدر دنبال کن که......
ناشناسم https://daigo.ir/secret/3842278016 دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤
اوه😕گاز نده با هم بریمفعلا که این تویی که ما واست مهمیم و میخای دو بهم زنی کنی و توی تاپیکامون دنبا ...
قسم بخور من همش آنلاین بودم،قسم بخور من ازت معذرت خواهی میکنم ،جون بچه هام من تاپیک که برا ناشناس زده بود رو دیدم رفتم تاپیک قبل ببینم چی بوده که رفتن ناشناسش دیدم تاپیک تولد بوده ودوستاشو تگ کرده به قران یه دقیقه نشد چون داری میگی همش آنلاین بودم ناراحت شدم قسم جون بچه هاموخوردم وگرنه هرطور مایلی فک کن عزیزم بیخیال تورو خدا من نمیدونم چرا گیردادی به من ،من تعداد پستام هم ببینی اصلا اهل کامنت گذاشتن وفعالیت نیستم خواهشا بیخیال شو
👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
قسم بخور من همش آنلاین بودم،قسم بخور من ازت معذرت خواهی میکنم ،جون بچه هام من تاپیک که برا ناشناس زد ...
نمیدونم کی هستی
اما تاپیکی که برای فیک بودنم زدم حتی اون شب برات کامنتم گذاشتم که a توی تاپیکی
چون زیاد دیدمت امیدوارم از طرف اونایی که اسم بردی نباشی
چون توی ناشناس منم خیلی حرف چرت گفتن و من تحمل میکنم اما حوصله ی اعصاب خوردی دوستامو ندارم
ناشناسم https://daigo.ir/secret/3842278016 دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤
نمیدونم کی هستی اما تاپیکی که برای فیک بودنم زدم حتی اون شب برات کامنتم گذاشتم که a توی تاپیکیچون زی ...
تورو خدابیخیال،من دیدم آنه تاپیک زده گفتن فیکم وفزوعی اومدومن تاپیک شمارو دیدم بعدش هم اومدم بگم به حرفافزوعی اهمیت نده که دوستیتون به هم نخوزه دیدم قفلن ذون خدا میدونه من تابه حال ناشناس هیچ کس نرفتم به جون بچهام نرفتم نمیدونم جطوری انقدراحت تهمت میزنی .بعداز طرف کیانباشم؟؟؟؟فزوعی؟
تورو خدابیخیال،من دیدم آنه تاپیک زده گفتن فیکم وفزوعی اومدومن تاپیک شمارو دیدم بعدش هم اومدم بگم به ...
بیخیال خدانگهدار