خیلی اوقات تاپیکهای منفی در خصوص زندگی مشترک میزنن، تو این تاپیک، قراره جاهایی که احترام به همسر میذاریم و یا محبتی که به همسرمون میکنیم رو باهم اشتراک بذاریم ♥️
امیدوارم همه مرد ها آنقدر عاقل و منطقی باشند که زن لازم نباشه آنقدر خودش رو تحقیر کنه تا مرد رو بساز ...
عزیزدلم به نظر شما اینا اسمش تحقیره؟ ولی واقعا به نظر من به شخصه تحقیر نیست عزیزم. هم عشقه و هم سیاست. من واقعا خیلی از کارهایی که نسبت به همسرم میکنم از علاقه و عشقه ♥️خیلی از صحبت کردن هام از سیاست. قبل حرف زدن خیلی فکر میکنم چطور میتونم بیان کنم که باعث سوتفاهم نشه و خداردشکر از زندگیم راضیم ♥️😍
مردها عین بچه ها رفتار میکنن ولی مهم اینه ما خانمها حیلی قدرت بیشتری توی زندگی نسبت به آقایون داریم. ما خیلی راحت تر میتونیم مدیریت زندگی رو با سیاست به دست بگیرم ♥️ممنون که نظرتون رو گفتیم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نیاز به کمکتون دارم ، خیلی زیاد حرف برای گفتن دارم و نیاز به تغییرهای زیادی داریم با همسر، من سنم کمه و بی تجربه ام ، من خودم رفتار هایی دارم ک یکم پسرونه است و ناز و سیاست بلد نیستم .و..... اگه مایل هستید بهم کمک کنید
سلام عزیزم ، خیلی تاپیک خوبی و آموزنده ایی بود نیاز به کمکتون دارم ، خیلی زیاد حرف برای گفتن دارم ...
پاستیل کوچولو جان، حتما در خدمت هستم عزیزم، همینجا برام پیام بذارین و باهم همفکری میکنیم عزیزدلم. چند سالتونه و آقای همسر چند سالشونه؟ شما که تغییر کنی 80درصد راه رو رفتی چون همسرتون هم تغییر میکنن
پاستیل کوچولو جان، حتما در خدمت هستم عزیزم، همینجا برام پیام بذارین و باهم همفکری میکنیم عزیزدلم. چن ...
عزیزم من ۱۸ سالمه و همسر ۲۹ سالشونه .... 1• ما رفتارمون مثل دوتا رفیق پسره ک مناسب نیست . احترام نداریم بهم حرف های بی ادبی میگیم ولی اون اول شروع میکنه و شوخی میکنیم . و در مواقع اعصبانیت هم خانواده ام فوش میده ولی من سکوت میکنم .. این از اولین مشکل ):
عزیزم من ۱۸ سالمه و همسر ۲۹ سالشونه .... 1• ما رفتارمون مثل دوتا رفیق پسره ک مناسب نیست . احترام ندا ...
شما به خانواده ی همسرت احترام میذارین؟ اصلا خوب نیست عین دوتا پسر باشین عزیزم. دختر یعنی ناز و مرد یعنی نیاز. به همسزتون خیلی احترام بذارین. اگر توهینی کردن شما سکوت کنین و هیچ حرفی نزنین و در مقابل شما خیلی احترام بذار عزیزم و با حرفهای محبت آمیز با همسزت صحبت کن. اگر فحش داد و حرف بدی زد سکوت کن و به روی خودت نیار تا زمانی که اونم یاد بگیره احترام بذاره و بعد که اخلاق ایشون هم محبت آمیز شد میتونین بهش بگی از رفتار همسزت ناراحت میشی. زن زمانی قشنگه که با ادب و محترم باشه عزیزدلم و آغوش گرم و حرفهای زیبا بزنه وگرنه زنانگیش رو از دست میده
شما به خانواده ی همسرت احترام میذارین؟ اصلا خوب نیست عین دوتا پسر باشین عزیزم. دختر یعنی ناز و مرد ی ...
بله عزیزم احترام میزارم . چی جوری و کی حرف های محبت آمیز بزنم . ما هنوز ت عقدیم درکل هفته ای ۲یا ۳ شب کنار هم بخوابیم ... بعد میشه تو شخصی حرف بزنیم اونجا راحت ترم و حرف برا گفتن زیاد دارم
بله عزیزم احترام میزارم . چی جوری و کی حرف های محبت آمیز بزنم . ما هنوز ت عقدیم درکل هفته ای ۲یا ۳ ش ...
نه عزیزم ممنون میشم همینجا صحبت کنیم. منتظر زمان خاصی نباشید که پیش بیاد، پیامک میدین محبت آمیز بدین و با همسرت صحبت میکنی، سعی کن خیلی به خودش و خانوادش احترام بذاری. مدام باهاش تماس نگیری ولی وقتی با شما تماس گرفت بهش بگی ممنون که بهم زنگ زدی عزیزم. منتظر موقعیت برای حرفهای محبت آمیز نباشین، همیشه با محبت با همسرتون صحبت کنین. مثلا همسرت میاد پیشت بهش بگی عزیزم خیلی خوشحالم که میخوام ببینمت دلم برات تنگ شده بود عزیزم
کمک خرج خونه بودم هیچوووقت منت نذاشتم مشکل مالی داشتیم دزدکی گریه میکردم اما نمیذاشتم ببینه که دلش ن ...
عزیییزدلم 😘❤️چه همسر مهربونی هستین ❤️آفرین چقدر خوبه که هوای همسرتون رو دارید و غرور همسرتون رو حفظ میکنین عزیزم ♥️ان شاء الله خوشبخت بشین و ممنون که با ما هم به اشتراک گذاشتین. اینکه روی مسائل مالی غر نمیزنید نشون میده چقدر به حفظ غرور و شان همسرتون احترام میذارین 😍