2777
2789
عنوان

یک نمونه از احترام به همسرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6231 بازدید | 259 پست
چشم عزیزم .... تو این دوشب ک کنار هم بودیم ناراحتی پیش آمده و همش فکر میکنه کسی به من یاد میده ک ب ...

بهترین کارو میکنی که سکوت میکنی عزیزم ❤️چشماتون سلامت باشن. ناراحتی مسئله ی مهمی بود؟ زمان ناراحت هستین سرد نشو.و در موقعیت مناسب خیلی بزرگسالانه، با همسرت صحبت کن عزیزم. مثلا بعدا بگو با مهربونی که من بخاطر این مسئله ناراحت بودم ولی با محبت. خیلی خیلی احترام بذار تا احترامت حفظ بشه 

بهترین کارو میکنی که سکوت میکنی عزیزم ❤️چشماتون سلامت باشن. ناراحتی مسئله ی مهمی بود؟ زمان ناراحت هس ...

مرسی عزیز دلم ، نه مسئله مهمی نبود وقتی ناراحت هستیم من محبت کنم اون دورتر میشه و بیشتر کش میده مسئله رو ولی  بی محلی ک میکنم  خوب میشه .. یه چیز بگم من حتی نمیدونم چی جوری احترام بزارم چی بگم خوب .. دلم میخواد بکوبم و بسازم یه دختر باسیاست بشم . همسر من به شدت با محبت اوکی میشه  .. اما منم ک چیزی بلد نیستم . بلدم ولی خوب وقتی حرف عاشقانه میگم حس میکنم لوس بازیه و یه جوری میشم و حس میکنم دارم مصنوعی رفتار میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیز دلم ، نه مسئله مهمی نبود وقتی ناراحت هستیم من محبت کنم اون دورتر میشه و بیشتر کش میده مسئل ...

عزیزم محبت یعنی تو رابطه حریم همو حفظ کنید تو ناراحتی ها محبت نکنید سکوت کنین عزیزم با سکوت نشون بدین. محبت کردن مثلا از همسزتون تعریف کنید بهش بگید بهش افتخار میکنین که برای زندگی که آینده قراره براتون بسازه و تلاش میکنه که مهیا کته. بهش بگین چقدر خداروشاکرید که ایشونو جلو راهتون قرار داده. تشکر کردن یکی از راه‌های محبت کردنه. میدونین مثلا خوب نیست مدام به گوشی همسر زنگ بزنید و حالشونو بپرسین ولی میتونین وقتی سزکار هستت یک پیام عاشقانه هر از گاهی بهشون بدین. وقتی دلتون تنگ میشه بهشون بگین که دلتنگ هستین 

عزیزم محبت یعنی تو رابطه حریم همو حفظ کنید تو ناراحتی ها محبت نکنید سکوت کنین عزیزم با سکوت نشون بدی ...

چشم عزیزم تمام سعی میکنم اینکار انجام بدم ، بعد منو همش به چشم بچه میبینه مثلا میخوام جدی باشم میخنده و به شوخی برداشت میکنه و