2777
2789
عنوان

گال گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 43 پست
سلام صبح بخیر 🌹🌹امروز حالت چطوره بهتری حال پسر گلت چطوره دیشب استراحت کردی تونستی خوب بخوابی

سلام عزیزم اره چون شب قبل نخوابیدم دیشب خوابیدم اما اینقدر حالم بده حد نداره احساس میکنم اگه تا یه مدت دیگه خوب نشه مشکل روانی پیدا میکنم همش در حتل تمیز کاری هستیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم اره چون شب قبل نخوابیدم دیشب خوابیدم اما اینقدر حالم بده حد نداره احساس میکنم اگه تا یه م ...

سلااااام به روی ماهت جانم🌺الهی دورت بگردم که تنهایی داری همه کارهارو انجام میدی معلومه خیلی خسته شدی 

میدونی این حال خرابی و حس بد تموم میشه پس زیاد به خودت گیر نده که چرا این اتفاق افتاد هروقت داری کار میکنی آهنگ شاد بزار 😍😍💚💚

مامانم اینا این بیماریو دارن و انکار میکنن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️باورتون میشه مجبورم دیگه باهاش رفتو ...

فعلا رابطه رو باهاشون کنسل کن تا حالشون بهتر بشه و به بهبودی برسن،،،میدونی خیلی از مردم اگه بیماری دارن پنهون کاری میکنن که مثلا کسی نفهمه و میگن عیبه دیگران بفهمند

من خودم پسر عمویی داشتم وقتی بیمار شد خانواده ش اصلا نزاشتن کسی بره عیادتش همش پنهون کاری میکردن متاسفانه

مامانم اینا این بیماریو دارن و انکار میکنن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️باورتون میشه مجبورم دیگه باهاش رفتو ...

میدونی این اتفاق باعث شد همه جای خونه رو مزتب وتمیز کنی 

یعنی خونه تکونی آخر سال انجام دادی 👏🏼👏🏼👏🏼مهمتر از همه فرشته نو رسیده وقتی متولد بشه همه خونه بوی بهشت میده 🤩🤩🤩پیشاپیش بهت تبریک میگم 😍😍🌹🌹

فعلا رابطه رو باهاشون کنسل کن تا حالشون بهتر بشه و به بهبودی برسن،،،میدونی خیلی از مردم اگه بیماری د ...

بدون درمان که خوب نمیشن این بیماری حتما باید درمان انجام بشه اینا به یه جور هم زیستی مسالمت آمیز رسیدن!!!

بیچاره همسرم اگه مبود که دست تنها نمیتونستم بچه م ۳ سالشه😅

دست همسرت هم درد نکنه به اون هم خسته نباشی میگم انشالله همیشه کنار همدیگه سفره زندگیتون سبز و باصفا باشه .عاقبت بخیر و خوشبخت باشید🤲🤲😍😍💎💎🧿🧿🧿🧿

یعنی تا حالا نرفتن برا دوا و دکتر هیچ اقدامی نکردن؟؟

رفتن اما این درمانش طوریه همخ با هم باید درمانو انجام بدن و کاملا واکسازی انجام بشه و درستو حسابی اینام درست انجام نمیدن و کلا دارن و میگن گال میست اگزماست در صورتی که گاله

رفتن اما این درمانش طوریه همخ با هم باید درمانو انجام بدن و کاملا واکسازی انجام بشه و درستو حسابی ای ...

اگه قبول نمیکنن دیگه باشون بحث نکن فقط دوری کن 

و به فکر خودت و خانواده ت باش  

من نه شوهرم از خارج برگشت گرفته بود منم نگرفتم،ب فکرم هس،ولی این قرصا معجزس،نمیدونم بچه اون سنی رو ب ...

عزیزم من این قرصا رو تهیه کرده بودم هر ۲۴ ساعت یکی خوردم تا دوهفته بعد که قطع کردم گالم خیلی شدید برگشت و پوسته ای شد