2777
2789
عنوان

گال گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 43 پست
بی انصافی نداره اون که از عمد اینکارو نکرده شایدم آگاهی نداشته که واگیرداره

خودش داره میگه با اینکه میدونستن به ما نگفتن یعنی پنهان کردن،الان دیگه یه جوریه یکی یه ذره گلوش درد بگیره بچه ی کسی و بغل نمیکنه میگه ممکنه ویروس داشه باشم چه برسه به همچین چیزی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتم پماد دست ساز داد داریم میزنیم خیلی برام عجیبه برای پسرم فقط کتوتیفن داد با یه شامپوی معمولی عجی ...

تعجب نکن برای پسر گلت کتوتیفن و شامپو کافیه چون پوست بدن بچه ها حساس هست همین چیزی که داده کافیه و زود خوب میشه 

واما خودت زیاد وسواس نشون نده چند روز همتون خوب میشید افتاب گرفتن یاده نره چون نور خورشید همه چیز سم زدایی میکنه

بی انصافی نداره اون که از عمد اینکارو نکرده شایدم آگاهی نداشته که واگیرداره

حتی بعد اینکه دکتر به پدرم گفت گاله پدرم وقتی بچم میرفت بغلش نمیگفت بعدها که ما فهمیدیم گفت اگه میخواستین بگیرین همون اول میگرفتین😐🤦🏻‍♀️همه میدونن گال مسریه

تعجب نکن برای پسر گلت کتوتیفن و شامپو کافیه چون پوست بدن بچه ها حساس هست همین چیزی که داده کافیه و ز ...

الان که هوا ابریه خونمم تراس نداره آفتاب گیر باشه کل چیزایی که میشورمو با اتو بخار اتو میکنم 

خودش داره میگه با اینکه میدونستن به ما نگفتن یعنی پنهان کردن،الان دیگه یه جوریه یکی یه ذره گلوش درد ...

شما درست میگی ولی من وشما نمیتونیم در مورد این موضوع حرفی بزینم یا قضاوتی بکنیم چون این به خانواده اونا ربط داره و اینکه بعضی حرفا اصلا نباید زده بشه 

درهر صورت ببخشید 🙏🙏

حتی بعد اینکه دکتر به پدرم گفت گاله پدرم وقتی بچم میرفت بغلش نمیگفت بعدها که ما فهمیدیم گفت اگه میخو ...

میدونی باهمه اینا فکر نمیکنم که پدرت از عمد خواسته شماهارو درگیر بکنه زیاد فکرت درگیر نکن شاید خواست خدا بوده که این اتفاق افتاده 

الان که هوا ابریه خونمم تراس نداره آفتاب گیر باشه کل چیزایی که میشورمو با اتو بخار اتو میکنم

واقعا خسته نباشی خدا قوت انشالله همه چیز به خوبی تموم میشه 

مواظب خودت پسرگلت و کانون خانواده ت باش زیاد خودت خسته نکن و استرس نداشته باش عادی رفتار کن تا استرس به پسرت منتقل نشه  یه مقدار اسپند وبخور دود کن تا از شر چشم بد در امان باشی 

🧿🧿🧿🧿

واقعا خسته نباشی خدا قوت انشالله همه چیز به خوبی تموم میشه مواظب خودت پسرگلت و کانون خانواده ت باش ز ...

ممنونم عزیزم از لحاظ روحی داغونم منو بچشم آنفولانزای شدید هم گرفتیم تو این گیرو بیر با این حال یکسره در حال نظافتم انفدر حساسم نمیدونم شانس منه 

رفتم پماد دست ساز داد داریم میزنیم خیلی برام عجیبه برای پسرم فقط کتوتیفن داد با یه شامپوی معمولی عجی ...

با این داروها خوب نمیشید فقط همون قرصا دیدم ک میگم

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

[QUOTE=364823463]ممنونم عزیزم از لحاظ روحی داغونم منو بچشم آنفولانزای شدید هم گرفتیم تو این گیرو بیر با این حال یکسره ...[/QUOTEقربونت برم نگران نباش این چیزا طبیعیه بلاخره همه آدما درگیر این بیماریا میشن ، بازهم خداروشکر اتفاق بدتری برات نیفتاده ،انشالله این هم میگذره و دوباره با حال خوب و شادی انرژی میگیری تو لایق زیباترین چیزا هستی هروقت دیدی داری استرس میگیری یه آهنگ شاد بزار و باپسرگلت بازی کن 

چون چشمای قشنگت برای اشک آفریده نشده اند 😍😍🌺🌺

شنا خودتون گرفته بودین؟

من نه شوهرم از خارج برگشت گرفته بود منم نگرفتم،ب فکرم هس،ولی این قرصا معجزس،نمیدونم بچه اون سنی رو بپرسید ولی سه چهارمشو بخوره یا نصفشو ۱۲ساعته پودر کنید داخل یچیزی

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+