2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322863 بازدید | 31242 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من 24 سالمه. نشانی دکترت را می توانی بگی؟ در واقع من دنبال دکتری می گردم که تغذیه و ورزش برایش مهم باشه و به زایمان طبیعی بیشتر از سزارین اهمیت بده. از دکترت راضی هستی؟
سلام نینی منم الان 9 هفته و 2 روز داره دکترم تاریخ زایمان طبیعی رو 7 فروردین داده اخه من تصمیم دارم اگه خدا بخواد طبیعی زایمان کنم به احتمال 90 درصد نینیم اوایل فروردین میاد اما البته اگه عجله داشته باشه شاید اخرای اسفند بیاد برام دعا کنین که نینی سالم به دنیا بیاد و دعا کنین زایمان طبیعی داشته باشم از سزارین متنفرم یعنی می ترسم. برام دعا کنین
سلام
سم سم جان تبریک میگم. من هم مثل شما هستم و هنوز حسی ندارم. نگران نباش هنوز وقت هست. حدود 8 ماه دیگه مونده.
یسنی جان امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی. اما فعلا" مواظب خود و نینی نازت باش تا توپولو بشه.
تینا جان تبریک میگم. من هم مثل شما احتمالا" اخر فروردینه. اما هنوز سونوگرافی نرفتم . امروز وقت دکتر دارم برام دعا کن.
نگار جان نگران نباش و به خدا توکل کن.
سلام بچه ها منظور تیکر یاسونو از اینکه سن بارداری رو مثلا نوشته 5 هفته و 4 روز یعنی 5 هفته ی شما تموم شده و شما الان 4 روزه که وارد هفته ی 6 شدین منم تا الان این رو نمی دونستم الان متوجه شدم گفتم اگه شما هم نمی دونین بدونین.
خدا بهتون نینی های سالم و قشنگ و صالح بده.
سلام
من یکی دو هفته پیش هم بهتون سر زدم اما چون مطمئن نبودم چیزی راجع به بارداری ام ننوشتم...
من از مامانای تیر 87 هستم و نی نی دوم من طبق سونو 19 فروردین 89 به دنیا میاد ....البته چون من در دوران شیر دهی بودم و پریود نمیشدم تاریخ 19 فروردین هم تخمین سونو گرافیه.....

از صمیم قلبم امیدوارم همونطور که دوستای خوب و نازنینی تو تاپیک تیر 87 پیدا کردم و قشنگترین روزای بارداری و بعد زایمان رو با اونها گذروندم،اینجا هم دوستای مهریون و عزیزی پیدا کنم.
روی ماه همتونو می بوسم...
2810