2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322865 بازدید | 31242 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاک بر سر سایت...خاک بر سر سایت...خاک بر سر سایت...خاک بر سر سایت

پرستو جون عکس آراد رو فکر کنم باید خودت یه چیزی برداری از همین سایته، وگرنه ناهید گفته که تا دو سه هفته نمیاد. باران رو هم فکر کنم باید همین کار رو بکنی با این تفاوت که فکر نکنم یه دونه عکس هم جایی از این شبکه پهناور ازش پیدا کنی، سمی هم که خودشو حسابی زده به اون راه! صد بار گفتم یه عکس بذار اصلن انگار نه انگار! سمیییییییییییییییییی چرا عکس نمیذاری جدن؟؟؟؟
پرستو من یه چیزی برات ایمیل کردم، پس ایمیلت باز نمیشه؟ عجبا!
خاک بر سر سایت...خاک بر سر سایت...خاک بر سر سایت...خاک بر سر سایت

مانلی من قربون اون عسل بشم با اون مدل بوس کردنش:) بالاخره بهش الهام نشده که از "یکی" یاد گرفته دیگه! بابا بیشتر خودتونو کنترل کنین جلوی بچه!

یاقوت ایشالا کیش حالتو جا میاره:) خوش به سعادتتون. ما میخوایم حال و هوامون عوض بشه میریم پارک محله دخمری تاب و سرسره بازی کنه. هههههه
چه فحشی بدم که حالمو خوب کنه

سانی نه هیچی باز نمیشه ... نکنه خبریه ؟؟؟ انتخابات شده ؟؟؟؟؟؟

سانی قلبونت بلم آراد خودم .. آراد ناهید هست که

منم میخوام حالم جا بیاد چشمامو میبندم فکر میکنم استرالیای گرم و آفتابیم ههههههههه
.................. سانی ............. عصبانی .............. می شود !!!!!!!!!!!!!!!

پرستو ............. عصبانی .................... شده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ای بابا !

چه می دونم والا ! بریم تو تاپیک بقیه ادامه بدیم یعنی ؟؟؟‌(چشمک) ... چی شده مگه ؟ پاشم برم می دو ن ا نق ل اب !!!!! سر در بیارم لا اقل ................ والا !‌

نه دیگه سمی گفت که ایمیلتو بده عکس بارانو برات میل کنه !!! اما میل ها بازی در میارن !!! سمی ......... جان هر چه سریعتر بذار همین جا ............. رونیکا هم همون که لباس احرام تنشه خوبه دیگه ... امین هم همون طی به دسته خوبه ! تو صورتشو می خوای دیگه !!! شغلش ! معلوم نمی شه !!‌(چشمک) ...

ای سانی جان ................... ما دیگه کنترل کردن هم یادمون رفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چشمک!
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
امیر ............. سارایی .... احتمالا نباید امیدی باشه که مامانش عکسشو بذاره ............. همون جریانات فیلترینگ و اینا !!! یاقوت یا ضحی که خونه ی ما عکسای خوبی انداخته بودن ... یکیشون یه عکس امیر رو که صورتش بهتره ... برات بذارن همین جا ............... من ندارم وگرنه حتما می ذاشتم !!‌(ستاد تحریک یاقوت و ضحی !)
من دارم می رم ............. چقدر هم هوا سرد شده .. اوفففففففففففففففففف
حالا ببین کی گفتم این 29 روزه اسفند عین برق و باد میگذرن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! زیاد دوستش ندارم !!!
کیش / استرالیای گرم / پارک دم خونه !!/ .............. تغییر آب و هوا .............. ... منم دلم خواست !
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
دستکم درد نکنه یاقووت جونم (کرمانشاهی بود ) :دی

قلبونت بلم آجی ببین تو بساطت امین نداری من و از این وضع نجات بده
اخه امین تو اون عکس اصلا واضح نیست تازه گریه هم میکنه ........
خدا خیرت بده یک کاری کنن
2810