2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322865 بازدید | 31242 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان پرستو دمت گرم چه حرفهایی نوشتی‌ دستتم درد نکنه تابلو خیلی‌ خوشکل شده ما هم خوبیم دینا چند وقته اخلاقش بد شده یعنی‌ از جمعه کلی‌ گریه میکنه همش باباشو می‌خواد از جمعه هم مهمون داشتم دارم ممیرم از خستگی‌ یاسمن منم مثل تو شدم فرقمون اینه که تو () پیشتونه من برادر شوهر که میشه )(.... از جمعه تا دوشنبه پیش ماست این برنامه ای‌ هست که خودش گذشته اووف مردمم از کمر درد
سلام شب همگی بخیر.
دوست جونی های عزیزم ممنون از لطفتون به من . حال مادر شوهر هم خوبه اناشله مشکلی نباشه فردا مرخصه. خدا کمکم کنه بتونم طاقت بیارم. والا دلم میخاد کمک کنم و هر کاری هم از دستم بر مییاد میکنم فقط بخاطر خدا و دل خودم. ولی اخه اینکه کلی زحمت بکشی با گریه بچه بسازی و اینکه از صبح ندیدیش و دلت واسش تنگه بازم باید صبر کنی و بهش نتونی برسی و باهاش بازی کنی و اون هی بخاد ببرتت تو هال که باهاش بازی کنی و کلی نق بشنوی از یکی یکدونه ات بعد بری ببینی غذایی که با اونهمه زحمت براشون پختی رو نخوردن چه حالی میشی؟ بعد اونوقت یکم دلخور بشی و بعد دوباره بیایی خونه و سعی کنی یه غذای سختتر براشون درست کنی که میدونی حتما اونو میخورن و باز هی بچت زر بزنه و گریه کنه و بعدش همسریت بهت بگه تقصیر خودته میخای همه رو راضی کنی از من و بچه داری مایه میذاری اونوقت چکار میشه کرد؟

بچه ها دلم نیمخاد اینجا غر بزنم ولی جای ندارم یکیم حرف بزنم و خالی بشم. ببخشید ناراحتتون میکنم.
از همتون ممنونم که نوشته هامو میخونید و راهنماییم میکنید.

راستی منم سه چهار شبه دیه به ایلیا شیز ندادم. البته دیشب نیمدونم چی شده بود چند قطره خورد ولی تو طول روز که میخاد بخوره میگم اه شده و نمیخوره و یمره سراغ شیشه ولی تو شب دیگه کم بیدار میشه و اب میخوره . خوابش یکم بهتر شده . ولی دیروز که دو روز بود شیر نخورده بود سینه چشم داشت میترکید . نمیدونم اینموقع ها باید خودم یکم بدوشم که اروم بشه یا حوله گرم بذارم؟
کسی تجربه نداره تو این زمینه فعلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شیرین کجایی؟
مهمون داری؟ خسته نباشی.
ببخشید دیگه نمیتونم بمونم و تک تک حالو احوال کنم. الان یادم افتاد میخواستم برم دوش بگیرم که یادم رفت . کلی کار دیگه هم دارم.اینکه ادم صبح باید بره اداره و عصر هم کلی برنامه دیگه داره ادمو کلافه میکنه کلی کار باید شب انجام بدی. اونهایی که خونه هستن همیشه مرتب و منظم و همه چیز بموقع انجام میدن ماها باید از قبل برنامه ریزی بکنیم.
راستی در مورد اون استخدام و .. بعد عید انگار میخان امتحان بگیرن و میگن احتمالا فرمالیته هست ولی نیمشه که اصلا چیزی ننوشت؟؟؟؟ کسی تجربه داره؟؟؟؟ والا من اصلا چیزی یادم نمونه حوصله خوندن هم ندارم.

نگار جون عزیزم که انقدر اذیتت میکنن ....
bدوش عزیزم من سه بار کلا دوشیدم با دوم و سوم درد نداشتم دیگه ولی‌ شیر گوله شده بود که به مامانم گفتم گفت بدوش تا چیزی گوله نمونه و واقعا دوشیدم تا تمام گوله‌ها رفت یعنی‌ میدوشیدم میومد بیرون و دیگه تمام بازم سوال دیشتی بپرس عزیزم
سلام گل گلیا. خوبین؟

پرستو جان برداشتت کاملا درسته. اگه همه موافق باشن یه "متولدین فروردین 89" دیگه باز کنم؟ موافقین؟ لطفن نظراتتون رو اعلام کنین تا اگه همه موافق بودن بریم یه خونه جدید که کمتر مکافات بکشیم! میتونیم آدرسش رو هم اینجا بذاریم که هرکی بعد از مدتی اومد سردرگم نشه و پیدامون کنه، نظرتون چیه؟

شیرین خسته نباشی. وای چه سخته اینطوری.

مانلی نبینم بی اعصاب باشی. تو که دخترت هلوئه میخوابه تخت. خیلی هم که دیر نمیخوابه، خوب دیگه مشکلت چیه مادر؟
2810