2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسر از من خوشش میاد

376 بازدید | 69 پست

من ازش یک سال بزرگ ترم

زنگ زد برگشت گف من باید با کسی باشم ک از من بزرگتره

بعدش گف من بات حال میکنم ولی در کل آدم خشکی ام

گف اره دختر دورم زیاده ولی خوشم میاد تو آدم هولی نیستی 

تهش هم گف من از کسی خوشم بیاد مستقیم نمیگم بهش

خیلی محل نده عزیزم . ته رابطه پسرا اینه ک مثل من نهایتش بعد ۳ سال دوستی بخاطر حرف ننه باباشون بعد ۲ روز گذشت از کاغذ نویسی میزنه زیر همه چیز و میره . دنبال مرد بگرد از این پسر بچه ها نمیشه آرامش گرفت . همش خون دل خوردنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی محل نده عزیزم . ته رابطه پسرا اینه ک مثل من نهایتش بعد ۳ سال دوستی بخاطر حرف ننه باباشون بعد ۲ ...

ببین من بنا به دلایل شخصی نمیتونم اون رابطه ای از من میخواد رو بهش بدم

خودم دنبال اینم بگم بگذره ازم

خانوادم باهام وارد چالش شدن

از شما پرسیدم ک اگر حس به من داره مطمعن شم ک ردش کنم بره دنبال یکی دیگ

ببین من بنا به دلایل شخصی نمیتونم اون رابطه ای از من میخواد رو بهش بدمخودم دنبال اینم بگم بگذره ازمخ ...

با اگر و اما پیش نمیره . هیچوقت هم تن ب خواسته پسر جماعت نده … اینا اگر مرد بودن و بگیر بودن این حرکتارو نمیزدن . من ب شخصه بهم برمیخوره پسر بیاد بگه دورم پره !!! خب ب من چه !!! اصلا نکته خوبی نیست و  رد کن بره قشنگم 

از من میشنوی از این آدم فراررررر کن فراررررررر....

ببین شاید نتونم برات جوری توضیح بدم که متوجه منظور و دلیلم بشی...

ولی نوع حرف زدنش و نوع شروعش و... کاملا معلومه ک چه آدمیه...

مخصوصا اونجا ک میگه دختر دورم زیاده ولی تو فلانی و...

اخ اخ ... من آدم خشکی ام.... 

تک تک کلمه هاش نشون از عوضی بودنش داره...

با اگر و اما پیش نمیره . هیچوقت هم تن ب خواسته پسر جماعت نده … اینا اگر مرد بودن و بگیر بودن این حرک ...

دوست عزیز دارم میگم اصلا باهاش تو رابطه نیستم ک بخوام تن بدم به خواستش

از من میشنوی از این آدم فراررررر کن فراررررررر....ببین شاید نتونم برات جوری توضیح بدم که متوجه منظور ...

بخدا این دختر متوجه نیست اینا ینی سم مطلق کسی ک از اول اینو میگه . لابد بهمن ماهی هم هست 😐