2777
2789

مثلا پسری که شغلش معلمیه میدونید که درامدشون کمه وکسی هم که خانواده پولدار نداشته باشه 

بنظرتون میتونن عروسی بزرگ برای دختر بگیرن وام ازدواجم هست درسته

نه

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم عروسی نیست 

مهم بعد عروسیه 

عروسی بگیری هرچقدر لاکچری بعدش مجبور باشی نون پیاز بخوری 

بهتره اگر زن معلم میشید توقعاتتون رو یکم پیانن بیارین 

داداش خودم معلمه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من شوهرم معلمه حقوقش بعد از بیست و دوسال سابقه ی کاری هفده میلیون تومنهدیگه خودت بسنج

خب کسی که معلمه دبیرستانه بنظرتون چقد حقوقشه نهایت ۲ سال هم سابقه داشته باشه

با وام ازدواج یا یه ماشین می‌خره یا تیکه‌های جهاز داماد رو

برات نمیاد عروسی آنچنانی بگیره

من خودم عروسی نگرفتم با اینکه شوهرم دو سه برابر معلم حقوقشه

با این پولا نمیشه اون عروسی مجللی که در نظرته بگیری

و اینکه چه زندگی‌هایی که تو فرمانیه تهران عروسی گرفتن و بعد یه هفته جدا شدن

مهم عروسی نیست مهم زندگی عالی بینتونه