2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دوم بیارم یا ممکن پشیمون شم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 84 پست

اگه بچت ۶ماهه است خیلی زوده من که تا ۵سال نتونستم به بچه دوم فکر کنم الان بچه دومم آوردم ۱سالشه واختلاف سنی خوبی هست بنظرم ولی بازم خستم ولی کلا یدونه بچه خوب نیست بازم بیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصابم ضعیفه همین الانم خسته ام

آها حالا زود واسه فکر کردن ب بچه دوم 

انرژیتون بذارین واسه بجه اول ۵..۶سال دیگه ان شالله اگه شرایزش داشتین اقدام کنید ولی حتما بیارید .من هرکی دیدم یکی اورده پشیمون شده خود بچه ها راضین اما پدرمادر راضی نیستن میگن کاش بازم میوردیم 

من چرا هیچ جوره نمیتونم با فوبیای حاملگی کنار بیام😭 .حس اینکه یه موجود زنده تو بدنم باشه حالمو بد م ...

راستش خودم هر روز به شوهرم میگم من بمیرم حاضر نیست این راهی که رفتم و دوباره برم 😆

راستش خودم هر روز به شوهرم میگم من بمیرم حاضر نیست این راهی که رفتم و دوباره برم 😆

ببین الان اینارو میخونم بدتر میترسم 🤣

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من چرا هیچ جوره نمیتونم با فوبیای حاملگی کنار بیام😭 .حس اینکه یه موجود زنده تو بدنم باشه حالمو بد م ...

عزیزم همه چی به نگاه خودت برنی گرده 

این که خیلی حال خوبیه. فکر این که یک انسان دیگه داره از وجود تو آفریده میشه و فقط تو هستی که میتونی واسطه خلقت اون بشی. 

اینکه خدا انقدر تو رو فابل دونسته که یکی از عزیزترین بنده هاشو بهت سپرده تا تو واسطه خلقت و رشدش بشی برای من که لذت بخشه

مسئله اینجاست ۶ سال دیگه من ۳۸ سالمع دیگه بالا رفته و دیره واسه بچه دوم

ن عزیزم بهداشت بالا رفته امید ب زندگی زیاد شده سن باروری خود پزشکا میگن ۴۵سال ..اصلا دیر نیست ۳۸سال 

خوب واس اولین بار ک باردار میشی یه حس غریبه کهدتا حالا تجربه ش نکردی . با سختی اون چجور کنار میاید؟؟

خیلی جذابه..اینکه با وجودت داری به یکی زندگی میدید...اینقدر عاشقش میشی...تا تجربه اش نکنی متوجه حرفم نمیشی

من دوتا دارم.پشیمون نیستم

اما بستگی ب خودتون و یه عالمه شرایط داره

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

اگه اعصاب بزرگ‌کردنشو و همچنین وضع مالی مناسب داری بیار غیر این باشه اصلا بهش فکر هم نکن‌.من خودم فقط یه بچه میخواستم ولی خدا خواسته دومی رو هم باردار شدم. خداروشکر که خدا دومی رو هم بهم داد .من که خیلی راضیم