2777
2789
والا کی میفهمه کیف ۱۲ میلیون پولشه اگه تشخیص بدن نهایت ۱ تومن

تاپیک قبلیش هست عکسش 

نمیخوام بی احترامی کنم ولی همینو من جایی ببینم فکر میکنم نهایت ۳۰۰ پولش باشه اخه ۱۲ میلیوننننن

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=364738681]اینستا جلوجلوگرفتن 😂😂😂[/QUOTEتو اینستا شاهد تازه عروس و داماد هایی هستیم که استوری میذارن یه انار دستشونه میگن اولین یلدایی منو اقاییم🎀 اولین خیار خوردن منو اقاییم 🎀 اصلا اکسپلورم قرمزه 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

من چون تنهایی نمیتونم برم بیرون هر پولی هم بده میمونه تو کارت با خودشم بریم خودش کارت میکشه الان حس ...

من خودم عادت دارم برا خودم شب یلدا شده یه چیز کوچولو هم میخرم .

ولی فک کنم شوهر کنم دیگه این عادتم از بین بره 🥲

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️

نفهمیدم منظورتو😂

توگفتی کسی نمیدونه ک تو۱۲میلیون دادی کیف منم میگم چرااتفاقا فقط جاریش خاهرش مادرشوهرش اینامیدونن اگه واقعا۱۲میلیون خریده این کیفومیتونه ثابته کنه باید برگه ترانکشو بفرسه برامون ک صدردصد باهاشه اگه واقعا۱۲میلیون داده این کیف

واقعا هرچی فک میکنم نمیشه با ۲۰ تومن چیزی خرید آخه میخام خونواده خودشم دعوت کنم

من کل خرج های زندگیم ۲۰ میلیونه🗿💔🤌🏻

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

خب واقعا من عادت کردم ب اینجوری خرج کردن

خودت سرکار میری ؟ 

فکر کنم پدر مادرت خیلی پولدار باشن چون خیلی ها با همین ۲۰ تومن یه خانواده رو مدیریت میکنند

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟