2777
2789
عنوان

خانوم هایی که سریال سوجان می بینند

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 23 پست
این که نسبت خانم بزرک با بقیه چیه مشخص نشده هنوز چون فیلم دو بخش یه زمان مال دوره سوجانه یه زمان مال ...

چه جالب من فقط ۳ قسمت دیدم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نیستن 😂🤍خانم بزرگ یجوری بزرگ اون روستا هست نمیدونم دلیلشو هنوز ولی معلوم میشه ۳۰۰ قسمته

اره اما فعلا ۶۰ قسمت را ساختن فقط

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
نه خسرو با دختر ارباب ازدواج کرده شهین دختر اربابه من احساس میکنم خانم بزرگ زن ارباب شده و دلیل این ...

اره خب منم اینو میگم خانم بزرگ زن ارباب شده و خسرو هم پسرشونه ولی اسفندیار و اون یکی از شوهر دیگه ی خانم بزرگ باشن احتمالا

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
چه جالب من فقط ۳ قسمت دیدم

اره خیلی قشنگه 

هر وقت توی سریال دیدی خانم بزرگ دارع قصه میگه بدون داره زندگی گذشته خودشو میگه که خان عاشقش میشه ولی خانم بزرگ عاشق پسر عموش بوده پسر عموش هم عاشقش بوده اسمش امیر بوده 

امیر و خانم بزرگ باهم شبانه عقد می‌کنند و فرار می‌کنند میرن توی روستای دیگه 

خان وقتی میفهمه آدم می‌فرسته دنبالشون تا بیارشون 

پدر خانم بزرگ و امیر هم که شوهرشه رو میندازه توی ذغال خونه تا با ذغال نفس بکشند و بلکه به گوش خانم بزرگ و امیر بخوره و بیاد پیش ارباب تا زنش بشه 

ولی اونا چون از دست خان فرار کردند بین بقیه محبوب شدند 

و مردم سعی می‌کنند کمکشون کنند و تا اینجای فیلم یکی میاد جای خانم بزرگ و امیر و رو به خان میگه و خان آدم می‌فرسته 

بقیشو تو قسمت های بعد مشخص میشه 

و گفتم‌دیگه دو بخشه یکی گذشته یکی حال که مربوط به سوجانه و گذشته داستان عاشقانه خانم بزرگ و نامزدشه

خب یعنی اینجوری خسرو با خواهرش ازدواج کرده ؟🥲😂

عه اها راس میگی نمیشه😅

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸