2777
2789

سلام  یکی از نزدیکانم  تمور مغزی داره  هفت ساله که  متوجه شده متاسفانه سه بار عمل کرده که باره سوم جا ی تمور خون ریزی کرده دوباره بردن اتاق عمل درکل چهار بار عمل شده الان سمت چپ بدنش کامل فلج شده  دکتر فقط ده جلسه فیزیوتراپی نوشته  شما اطرافیان تون دیدید همچین  موردی یعنی امیدی هست که خوب باشه 😔😔

کابر قدیمی هستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونریزی مغزی ناشی از سکته سراغ دارم. فلج بودنش بعد از گذشت سالها رفع نشده هیچ هوش و حواسشم از دست دا ...

امین 

اهان اینم بعد عمل تومور مغزی  خونریزی کرده الان یک ماهه فلج هست 

کابر قدیمی هستم 
مشکل مغزی داشته الان چندساله فلج هست

اگه سوالی بود ..آره تومور داشت عمل اول دکتر گفت جون در نمیاره ولی بس قویه وخوراکش خوبه بعد سه بار عمل زنده موند ولی پاهاش جون نداره هشت سالع

اگه سوالی بود ..آره تومور داشت عمل اول دکتر گفت جون در نمیاره ولی بس قویه وخوراکش خوبه بعد سه بار عم ...

ببخشید مزاحم میشم  این اصلا نمیتونه گردن نگهداره

کابر قدیمی هستم 
امین اهان اینم بعد عمل تومور مغزی خونریزی کرده الان یک ماهه فلج هست

ان‌شاءالله که حالش خوب بشه. دایی مامانم سکته کرد و همزمان خونریزی مغزی کرد. عملش کردن که مثلا زنده بمونه ولی از اون موقع عین یه تیکه گوشت افتاده روی تخت. بعضی وقتا مرگ نعمته به خدا

متولد ۶۳ فکر کنم چهل باشه

جوونه...انشااله خدا شفا بده..ببین اگه تازه عمل کرده طبیعیه فقط فیزیوتراپی ببرید حتما انشااله خوب میشه...بدنش رو تقویت کنید... پدر بزرگ همسرم هر دو هفته یه گوسفندا تموم میکنه😶

جوونه...انشااله خدا شفا بده..ببین اگه تازه عمل کرده طبیعیه فقط فیزیوتراپی ببرید حتما انشااله خوب میش ...

اانشالله این وضعیتش خرابه مشکل بلع دا ره هیچی نمیتونه بخوره  دکتر برایش شیرخشک نوشته  

کابر قدیمی هستم