2777
2789
عنوان

شوهرم برام کباب دزست کرده گربه خر اومده خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 93 پست
منو بگو رفتم براش کوکتل خریدم آوردم بو کرد یه نگا چپ کرد رفت 🤣🤣

اتفاقا یه مدت پیش،سگ تو خیابون بود،رفتم سوسیس گرفتم بهش دادم،یک ذره شو دخترم داشت میخورد بقیشو دادم به سگ،گذاشت دهنش،انداخت بیرون،حسابی ضایع شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣به دخترم گفتم ببین چیه که نخورد،اونوقت با لذت داری میخوری😂

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مرغ داشتم کباب خیلی دوس داشت یه روز چلوکباب میخوردیم دیدم از تو بشقابم کباب داره حرکت میکنه میرهن ...

وای 🤣

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
چرا اینجوری عکس میدید مگ با عکس واضح غذا هم شناسایی میشید🙄😕

نه قابلمه تو بغلمه دارم میقولم  شوهرم کله پاچه خورد دیگ برنج و گوجه نمیخوره من باید بخورم خراب نشه 🤣

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

😬😬 اخه یه گربه ماده تو حیاط ما زاییده بود گربه نر ک بابا بچه ها بود میرفت غذا کش میرفت میاورد😁 خی ...

ای جونممم تا حالا گربه نر با غیرت ندیده بودم هرچی دیدم گربه پابماه تنهایی زایمان کرده😢😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چرا باید پولتو بدی به زنه؟

خیلی هم ادعا داره میگه از این روستا تا اون روستا مال منه اما باز چشمش دنبال پولیه من غذا خشک میکیریم برای سگ و گربه میکه بده من بدم نوم گربه چیه خدا لعننتتت میکنه تا انسان هست میدی به کربه اما من باز کار خودمو میکنم یواشکییییی به این حیگر ها میرسم

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
اتفاقا یه مدت پیش،سگ تو خیابون بود،رفتم سوسیس گرفتم بهش دادم،یک ذره شو دخترم داشت میخورد بقیشو دادم ...

من اونموقع که نمیدونستم سوسی ضرر داره براشون یک تیکه سوسیس درصد بالا انداختم جلوش گفتم دیگه صد در صد میخورن(گربه خیابونی بودن) خورد همونجا جلوم بالا آورد😂

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
اتفاقا یه مدت پیش،سگ تو خیابون بود،رفتم سوسیس گرفتم بهش دادم،یک ذره شو دخترم داشت میخورد بقیشو دادم ...

اره واقعا نمیخورن فک کن چی میکنن تو اون کوفتی ها

من اونموقع که نمیدونستم سوسی ضرر داره براشون یک تیکه سوسیس درصد بالا انداختم جلوش گفتم دیگه صد در صد ...

🤣🤣🤣🤣🤣

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
😬😬 اخه یه گربه ماده تو حیاط ما زاییده بود گربه نر ک بابا بچه ها بود میرفت غذا کش میرفت میاورد😁 خی ...

اره ببین بچه تر بودن مامانشون نمیراشت نزدیگ شون بشم براشون ازم غذا میگرفت می‌برد بهشون میداد الان مامانه نیست اینا موندن 

ای جونممم تا حالا گربه نر با غیرت ندیده بودم هرچی دیدم گربه پابماه تنهایی زایمان کرده😢😂

واااای گربه حامله است 😂😂الان یادم افتاد هفته پیش خیلی لاغر بود الان تپلللللل بنظرتون حامله است ؟

خخخ فکر کن دو دیقه گذاشتم رو بالکن سرد شه

کینه به دل نگیر اینا کل غذاشون همینه ما گوشت نخوریم اتفاقی نمیفته ولی این بنده خداها میمیرن:(

البته بجاش دعات میکنن میگن چه آدم خوبی بوده دمش گرم😂😍

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.