منو بگو رفتم براش کوکتل خریدم آوردم بو کرد یه نگا چپ کرد رفت 🤣🤣
اتفاقا یه مدت پیش،سگ تو خیابون بود،رفتم سوسیس گرفتم بهش دادم،یک ذره شو دخترم داشت میخورد بقیشو دادم به سگ،گذاشت دهنش،انداخت بیرون،حسابی ضایع شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣به دخترم گفتم ببین چیه که نخورد،اونوقت با لذت داری میخوری😂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یه مرغ داشتم کباب خیلی دوس داشت یه روز چلوکباب میخوردیم دیدم از تو بشقابم کباب داره حرکت میکنه میرهن ...
وای 🤣
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.
خیلی هم ادعا داره میگه از این روستا تا اون روستا مال منه اما باز چشمش دنبال پولیه من غذا خشک میکیریم برای سگ و گربه میکه بده من بدم نوم گربه چیه خدا لعننتتت میکنه تا انسان هست میدی به کربه اما من باز کار خودمو میکنم یواشکییییی به این حیگر ها میرسم
اتفاقا یه مدت پیش،سگ تو خیابون بود،رفتم سوسیس گرفتم بهش دادم،یک ذره شو دخترم داشت میخورد بقیشو دادم ...
من اونموقع که نمیدونستم سوسی ضرر داره براشون یک تیکه سوسیس درصد بالا انداختم جلوش گفتم دیگه صد در صد میخورن(گربه خیابونی بودن) خورد همونجا جلوم بالا آورد😂