2777
2789
سلام عزیزم خوبی گلم میشه بگی به نظرت همکارم که اسمش مجتبی هست حسی نسبت به من داره یا نه؟

سلام عزیزم 

نه احساس میکنم یک درگیری ذهنی داره که باعث میشه خیلی به شما فکر نکنه در حال حاضر بخاطر همون حس عمیقی حس نمیکنم🥲

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احساست میگه من کی باردار میشم؟ کدوم ماه احتنال بارداریم بیشتره؟ امکان داره دیگه پریود نشم و باردار ب ...

اصلا نیمتونم حس کنم عزیزم 

فقط راجع به آدم ها میتونم حس کنم🥺

شرمندتم 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

از آیندم

نسبت به آینده ت احساس واضحی ندارم به نظرم میری دانشگاه یا الان داری میری یا قبلا رفتی یا بالاخره میری  و احتمالا اونجا یه نفرو دوست خواهی داشت و با آدم نسبتا با وضع مالی خوبی ازدواج میکنی  حسم اینه 

خدایا خودمو به تو سپردم.

اسمش مهیاره عزیزم🥲

پسر ارومیه

خیلی پشتکار برای کار کردن نداره یا شایدم خستس

یک خشم درونی داره ولی کنترلش می‌کنه و سعی میکنم خوش اخلاق باشه

احساساتیه ولی بروز نمیده و سعی میکنم مخفیش کنه