سلام عزیزم خوبی گلم میشه بگی به نظرت همکارم که اسمش مجتبی هست حسی نسبت به من داره یا نه؟
سلام عزیزم
نه احساس میکنم یک درگیری ذهنی داره که باعث میشه خیلی به شما فکر نکنه در حال حاضر بخاطر همون حس عمیقی حس نمیکنم🥲
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
احساست میگه من کی باردار میشم؟ کدوم ماه احتنال بارداریم بیشتره؟ امکان داره دیگه پریود نشم و باردار ب ...
اصلا نیمتونم حس کنم عزیزم
فقط راجع به آدم ها میتونم حس کنم🥺
شرمندتم
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
نسبت به آینده ت احساس واضحی ندارم به نظرم میری دانشگاه یا الان داری میری یا قبلا رفتی یا بالاخره میری و احتمالا اونجا یه نفرو دوست خواهی داشت و با آدم نسبتا با وضع مالی خوبی ازدواج میکنی حسم اینه
یک خشم درونی داره ولی کنترلش میکنه و سعی میکنم خوش اخلاق باشه
احساساتیه ولی بروز نمیده و سعی میکنم مخفیش کنه