جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببین چون هیچ چیزی ازش ندیدم نمیتونم دقیق بگم ولی چون اصرار میکنی حدس هامو میگم
پسر درونگراییه
خیلی احساساتی نیست یا حداقل بروز نمیده
دوستاش براش خیلی مهم هستن و اهمیت میده بهشون
موتور دوست داره😅
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
راجع به این میتونی بگی؟محمد مهدی وارد رابطه شده؟ دیگه گذر کرده از من؟عکس و فیلمام رو پاک کرده؟
نمیدونم وارد رابطه شده یا نه
ولی احساس میکنم کاملا گذر نکرده ازت و ته ذهنش هستی
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
شرمندم عزیزم نمیدونم، معلومه ته دلت میخواد قبول بشی امیدواری ازین وضعیت بیای بیرون انگار یه طنابی هس ...
ممنونم عزیزم
هم میخوام قبول شم که خودم رو ثابت کنم
هم نمیخوام چون نمیدونم به صلاحمه یا نه و حقوقم کمتر میشه
ان شاالله هرچی خیره
ممنونم از پاسخت😘❤️
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
نیلوفر بیشتر سهل رو دوست داره و تلاش زیادی برای رابطشون میکنه
حس میکنم سهیل خیلی رابطه رو جدی نگرفته
بازم مطمعن نیستم عزیزم اینا صرفا حدسمه🥲❤️