2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس ابوالفضل بهم چیه ازدواج میکنم باهاش ؟! ویژگیاش؟!تورو خدا بگو

یسری مشکلات براتون پیش میاد

ممکنه ازدواج کنید ولی موارد بهترهم هست خیلی غصه اینو نخوردید 

ابولفضل قد متوسط و نسبتا بلند 

ته ریش خیلی نمیزاره 

درونگرا 

نمیتونم آینده رو پیشبینی کنم عزیزم 🥺

راجع به این میتونی بگی؟

محمد مهدی وارد رابطه شده؟ دیگه گذر کرده از من؟

عکس و فیلمام رو پاک کرده؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

یکی رو دوست داری اما اون ته دلش شک داره تو تصمیمش سفت و سخت نیست

من ازمون فردا رو قبول میشم یا ن؟

اگه بشم به صلاحمه؟ 

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

من برای هرکسی فقط به یک سوال جواب میدمخب راجب شما احساس میکنم یک رابطه تموم شده داشتیمتولد زمستون یا ...

من ازمون فردا رو قبول میشم یا ن؟

اگه بشم به صلاحمه؟ 

اسمم لعیا

نمیدونم شش ماه چند ماه دیگه یا سال بعد

یه بار مصاحبه انجام دادم.اره استرس دارم

اما اونا هنوز خبری ندادن و دوباره اگهی زدن.منم استرس گرفتم.

بنظرت کی خبر میدن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
یسری مشکلات براتون پیش میادممکنه ازدواج کنید ولی موارد بهترهم هست خیلی غصه اینو نخوردید ابولفضل قد م ...

کارش کِی جور میشه؟!

چند درصد احتمال ازدواجمون هست من واقعا علاقمندم بهشون خواستگاریم میاد در نهایت؟!

این خواستگار جدیدم منو میپسندن؟موقعیتشون خوبه؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اگه مورد خوبی اومد جلو، رو تصمیت تجدید نظر کن با این طرف برای عروسیته دلش شک و تردید هست

آها متوجه شدم گلم

خب نمیتونی بفهمی شک و تردیدش رفع میشع یا فعلا میمونه همینجوری