بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاپیک آخرم رو که چن دیقه پیش زدم واسه داداشمه اونم جوون رفت 😔💔
خدا خودش همه جوونای آسمونی رو ببخشه و بیامرزه😔😔😔🙏🤲
ولی خدایا کاری که با من کردی با هیچ خواهر دیگه ای نکن 🖤🙏 داداشِ خوش قد و بالا و قشنگم تو بغل خودم آسمونی شد 😔💔 خدایا لطفااااا دیگه واسه هیچ خواهری اینُ نخواه🙏🙏🙏😔😔😔
بعد عاشق موتورش بود و بخاطری علاقه خاصی به کارتون اژدها سواران داشت شکل موتورشو به کل عوض کرده بودبی ...
الان داره به این آرزوهایش میخنده، آدم وقتی از دنیا میره بزرگ میشه، دیدش وسیع میشه، دنیا به چشمش حقیر میاد. الان اصلا این چیزا براش مهم نیست. الهی خدا زندگی ابدی راحتی براش بخواد
میدونید ازچی میسوزمهیکل باشگاه رفته مهربووون اقا😭عضو نیروی ارتش هوایی هم بودحیفش نبود بره زیر خاک؟؟ ...
خدای من 😔🥺😭
هیکلی باشگاه رفته...🖤 داداش منم همینطور بود 😔
ولی خدایا کاری که با من کردی با هیچ خواهر دیگه ای نکن 🖤🙏 داداشِ خوش قد و بالا و قشنگم تو بغل خودم آسمونی شد 😔💔 خدایا لطفااااا دیگه واسه هیچ خواهری اینُ نخواه🙏🙏🙏😔😔😔
اخ ببخشید عزیزم خدارحمتش کنه داداشتو😭💔من خودمم دوهفته پیش بابابزرگمو ازدست دادم ولی مرگ این بچه جی ...
بغض داره خفم میکنه🥺
چرا جوونای دسته گلمون پر پر میشن همش😔🖤
خدا عزیزانتو بیامرزه عزیزم ممنونم🤲🙏🖤
خدا روح پدربزرگت رو شا کنه 🙏🤲
و شما چقدر خوب و مهربونی که اینطور ناراحتِ جوونیه به خاک رفته اش هستی حتی با وجود اینکه غریبه است🫂🥲