2777
2789

روان پزشک دارو درمانی میکنه ک عوارض داره 

روانکاو میره گذشتتو تحلیل میکنه چون معتقدن تمام مشکلات از بچگی 

روان شناسم ک تکنیک میده دیگ تو زمان حال میمونه دیگ بستگی داره چه سبکی دنبال میکنه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونشوک الکتریکی کارکدومشونه

روان پزشک ولی خیلی عوارض داره 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
یعنی ممکنه بدترشم

اگ مشکلت خیلی حاد نیست نرو حتی دارو درمانی هم بشی باز بهتره نسبت به شوک به حرف یک دکتر هم اتکا نکن خیلی هاشون بی سوادن تشخیص اشتباهی میدن فکر نمی‌کنم خیلی مشکلت حاد باشه شوک برای کسیه ک کلا شیدا یا اسکیزو خیلی شدید 

اگ مشکلت خیلی حاد نیست نرو حتی دارو درمانی هم بشی باز بهتره نسبت به شوک به حرف یک دکتر هم اتکا نکن خ ...

من یع مدت کم دارو خوردم بهم نساخت بدترعصبی میشدم

قطع کردم

شروع کردم ب خود درمانی

ولی میخام درکنارش درمان دیگ ایم باشع چون کم کم خوددرمانیم بهتربهترشد

ولی یهوعصبی میشم

من یع مدت کم دارو خوردم بهم نساخت بدترعصبی میشدمقطع کردمشروع کردم ب خود درمانیولی میخام درکنارش درما ...

دختر خوب مشکلت ک خیلی عمیق نیست بخوای بری سراغ شوک برو عوارضشو بخون متأسفانه دکترا خیلی بی سواد شدن درست تشخیص نداده شما کارت با مشاورم حل میشه ولی بگرد مشاور، روان شناس درست پیدا کن پیش هرکسی نری بدتر میشی

دختر خوب مشکلت ک خیلی عمیق نیست بخوای بری سراغ شوک برو عوارضشو بخون متأسفانه دکترا خیلی بی سواد شدن ...

قبول دارم دکترا اکثرن بیسوادن ولی دکترمن مگف برو شوک 

خودم تصمیم گرفتم 

ببین اون تایم ک عصبی میشم تامرز سکتع میرم بدنم داق میکنه دستام میلرزه چشام قرمزمیشع جیق و دادو ...کابوسای شبانع گریع ....